Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 3 feb. - 8 feb.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 520
2-persoonskamer: € 495
Bijzonderheden: Warme Winterdagen A/B - Gouden Eeuw


Warme Winterdagen: Reizen door de Gouden Eeuw
 

De koude wintermaanden onderbreken in een sfeervol hotel in gezelschap van anderen? Kom dan tijdens de Warme Winterdagen naar Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. Er staat u een afwisselend programma te wachten, heerlijke maaltijden, de warmte van de open haard en de zorg en aandacht van onze vrijwilligers. U kunt deelnemen aan een aantrekkelijk programma met excursies, activiteiten en avondentertainment. Wat wilt u nog meer?
 

Reizen door de Gouden Eeuw

De Gouden Eeuw; een tijd van verre reizen en ontdekkingen, handelsgeest en technisch vernuft, maar ook van kunst en strijd tegen het water. De tijd van Michiel de Ruyter, de Hollandse meesters Rembrandt en Vermeer en Christiaan Huygens. Naast o.a. muziek, een film en een lezing is het hoogtepunt in deze themaweek een bezoek aan Batavialand. Daar bezoeken we een replica van het beroemde VOC-schip De Batavia en zien en horen we meer over leven op de grens van land en water. Gaat u mee op ontdekkingsreis?
 

Belangrijke informatie

  • De themaweken beginnen in 2019 voor het eerst op zondag en duren t/m vrijdag. U kunt in 2019 dus 6 dagen genieten in plaats van 5 dagen.

  • Het is mogelijk om na afloop uw vakantie te verlengen met 1 of 2 weekenddagen. De kosten hiervan zijn € 55,- per persoon per nacht op basis van volpension en is zonder volledig dagprogramma.

  • Aankomst op zondag is tussen 15.00 en 16.00 uur. Vertrek is op vrijdag voor 10.00 uur.

  • Indien nodig kunnen we u assisteren in het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.

  • Er zijn tijdens uw verblijf vrijwilligers aanwezig om u te begeleiden en, evt. samen met de thuiszorg, zorg te verlenen.
     

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“De uitstekende gastvrijheid en zorg. Een welkom gevoel!”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 520,- voor een 1-persoons- en € 495,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 40,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.