Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 17 feb. - 22 feb.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 520
2-persoonskamer: € 495
Bijzonderheden: Warme Winterdagen A/B - Pret met de Tablet

 

Warme Winterdagen: Pret met de Tablet
 

De koude wintermaanden onderbreken in een sfeervol hotel in gezelschap van anderen? Kom dan tijdens de Warme Winterdagen naar Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. Er staat u een afwisselend programma te wachten, heerlijke maaltijden, de warmte van de open haard en de zorg en aandacht van onze vrijwilligers. Wat wilt u nog meer?
 

Pret met de Tablet

Al een paar jaar is deze themaweek zeer geliefd. Lekker vakantie vieren én (beter) leren hoe u een tablet gebruikt. Iedere dag krijgt u op een ontspannen manier twee uur uitleg over het gebruik en de mogelijkheden van een tablet. U wordt daarbij ingedeeld op niveau, van absolute beginners tot gevorderden. Wie weet mailt u straks direct uw vakantiefoto’s door naar uw (klein)kinderen!
 

U kunt zelf uw eigen tablet meenemen of wij zorgen desgewenst voor een exemplaar ter gebruik. Natuurlijk vieren we ook vakantie: we maken een aantal leuke uitstapjes en ’s avonds genieten we van avondentertainment in de sfeervolle lounge. Mogen we u (wederom) verwelkomen?
 

Belangrijke informatie

  • De themaweken beginnen in 2019 voor het eerst op zondag en duren t/m vrijdag. U kunt in 2019 dus 6 dagen genieten in plaats van 5 dagen.

  • Het is mogelijk om na afloop uw vakantie te verlengen met 1 of 2 weekenddagen. De kosten hiervan zijn € 55,- per persoon per nacht op basis van volpension en is zonder volledig dagprogramma.

  • Aankomst op zondag is tussen 15.00 en 16.00 uur. Vertrek is op vrijdag voor 10.00 uur.

  • Indien nodig kunnen we u assisteren in het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.

  • Er zijn tijdens uw verblijf vrijwilligers aanwezig om u te begeleiden en, evt. samen met de thuiszorg, zorg te verlenen.
     

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“De rust en ruimte voor elkaar, de combinatie van cursus en vakantie. Echt geweldig!”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 520,- voor een 1-persoons- en € 495,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 40,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.