Vakanties met lichte zorg

Datum: 3 aug. - 10 aug.
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: B
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 875
Bijzonderheden: Zomerse sferen in Het Bosgoed A/B - 8 dgn


ZOMERSE SFEREN IN HET BOSGOED
 

Wakker worden van het geluid van de vogels, genieten van de mooie natuur en het buiten zijn. De zomer is mooi in Het Bosgoed! Op de terrassen kunt u in de zon of juist in de schaduw genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of fietstochtje.
 

Tijdens uw vakantie kunt u naar wens deelnemen aan een programma van activiteiten in en om het hotel en excursies. Er zijn veel mogelijkheden om er op uit te gaan. Eenmaal terug in het hotel kunt u een momentje voor uzelf nemen of juist aanschuiven bij de creatieve tafel, gezellig een spelletje doen met medegasten of buiten een potje jeu-de-boules spelen. Tijdens uw vakantie vertellen onze vrijwilligers u graag meer over het uiteindelijke programma.
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“Betrokken vrijwilligers, goede maaltijden, respectvolle behandeling.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925,- voor een 1-persoons- en € 875,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.

U heeft de mogelijkheid om twee weken aansluitend op vakantie te komen.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.