Vakanties met lichte zorg

Datum: 15 sept. - 20 sept.
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: Hotel Seeduyn
Categorie: B
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 825
Bijzonderheden: Beleef de Wadden A/B - 6 dgn


Beleef de Wadden
 

Ontdek het ware eilandgevoel! Op het Waddeneiland Vlieland genieten we van rust, ruimte, schone lucht en prachtig natuurschoon. Het viersterren Strandhotel Seeduyn heeft een unieke ligging dichtbij de Noordzee. Geen verkeer of drukke boulevard, alleen de geur van zilte zeelucht en het geruis van de golven.

Vrijwilligers bieden u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. Lekker uitwaaien aan het strand mag uiteraard niet ontbreken op dit prachtige eiland, met daarna een drankje in een sfeervol strandpaviljoen. Ook als u minder mobiel bent, zijn er mogelijkheden om met een strandrolstoel bij de vloedlijn te komen. U kunt met een huifkar het eiland ontdekken en een bezoek brengen aan het waddencentrum De Noordwester.

Op enkele avonden bieden we u ook een programma aan. U leest het, er is genoeg te doen op het mooie Vlieland. Over het uiteindelijke programma vertellen onze vrijwilligers u graag meer tijdens uw verblijf. Komt u genieten van zon, zee en strand?
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.

 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek. Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakantie.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

WestCord Strandhotel Seeduyn heeft een unieke ligging dichtbij de Noordzee. Dit viersterrenhotel heeft allerlei faciliteiten waaronder een verwarmd binnen- en buitenzwembad en een wellnesscentrum.
 

“Mooie, ruime kamers, hulpvaaridg personeel, goed verzorgde en gevarieerde maaltijden.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925- voor een 1-persoons- en € 825,- voor een 2-persoonskamer. Voor een kamer met zeezijde betaalt u een toeslag van € 50,- per persoon per week. Bovenstaande tarieven zijn incl. een overtocht met de boot vanaf en naar Harlingen en incl. enkele excursies.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.