Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 13 juli - 20 juli
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Buitengoed Fredeshiem
Categorie: A
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 875
Bijzonderheden: Waterrijk Weerribben-Wieben A/B - 8 dgn


Ontdek waterrijk Weerribben-Wieden


Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van de Nationale Parken Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld. Het buitengoed wordt omringd door bossen, heidevelden, glooiende heuvels en watertjes. Een verblijf op Buitengoed Fredeshiem staat voor rust, ruimte en modern comfort.

Vrijwilligers bieden u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. In de omgeving van Steenwijk vindt u tal van bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden. Op enkele avonden zal er entertainment in het hotel aangeboden worden. Tijdens uw verblijf vertellen onze vrijwilligers u graag meer over de mogelijkheden en het uiteindelijke programma. Zeker is wel; op Buitengoed Fredeshiem zult u beslist een heerlijke en afwisselende vakantie beleven!
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek. Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakantie.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van twee prachtige natuurgebieden. Dit gezellige hotel is gelijksvloer, rolstoeltoegankelijk en wordt omringd door bossen, heidevelden en glooiende heuvels.
 

“Ik kom hier al 4 jaar vakantie houden. Het is altijd even goed en verzorgd.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925- voor een 1-persoons- en € 875,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.