Vakanties met intensieve zorg

Datum: 9 nov. - 15 nov.
Soort vakantie: Vakanties met intensieve zorg
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: C
1-persoonskamer: € 635
2-persoonskamer: € 595
Bijzonderheden: Haardvuurarrangement B/C - 6 dgn


Haardvuurarrangement
 

De herfst heeft zijn intrede gedaan en koning winter staat voor de deur. Het behaaglijke Bosgoed is dan een fijne plek om u een week te laten verwennen. Een weekje niet zelf koken en geen boodschappen doen, alleen maar genieten van heerlijk eten en drinken, een uitgebreid programma en onderlinge gezelligheid. In Het Bosgoed zelf nodigt de open haard met daaromheen de comfortabele fauteuils uit om plaats te nemen met een goed boek of wellicht voor een klein dutje.

Komt u ook genieten van de warme sfeer en goede zorgen? Tel daar de uitstapjes en activiteiten bij op en u bent er een heerlijke week tussenuit! Uw partner of mantelzorger is uiteraard van harte welkom om met u mee te komen.
 

Vakantie met zorg

Het team van vrijwilligers, bestaande uit o.a. een verpleegkundige en een nachtwacht, geeft u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft en staan dag en nacht voor u klaar. Daar kunt u op rekenen! Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming. Als we er op uit gaan, zorgen we ervoor dat uw eventuele rollator of rolstoel mee kan en dat er voldoende vrijwilligers zijn om u te begeleiden.
 

Voor mantelzorgers

Komt u als mantelzorger ook genieten van een volledig verzorgd verblijf? Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als uw partner, vader of moeder te maken heeft met dementie. Onze vrijwilligers staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen.

Komt u samen, dan nemen onze vrijwilligers, indien gewenst, de zorg van u over, zodat het voor u ook vakantie is. Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met wellicht een middagje winkelen of fietsen. Maakt u vooral uw wensen kenbaar.

 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie B (lichte zorgvraag) en C (intensieve zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek. Ook uw mantelzorger is van harte welkom.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit volledig aangepaste hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  

 

“Het waren allemaal mooie momenten en ik heb er alle dagen van genoten.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 635,- voor een 1-persoons- en € 595,- voor een 2-persoonskamer. Voor mantelzorgers en begeleiders (categorie A/B) is het tarief p.p. € 575,- voor een 1-persoons- en € 535,- voor een 2-persoonskamer.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 40,-.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.