Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 21 dec. - 28 dec.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 1020
2-persoonskamer: € 970
Bijzonderheden: Kerstarrangement 2018 A/B - 8 dgn WACHTLIJST


Kerstarrangement
 

De Kerstdagen doorbrengen in een sfeervol hotel en in goed gezelschap? Dat is mogelijk in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. U krijgt een warm welkom en kunt volledig verzorgd verblijven. Het hotel zelf is helemaal in kerstsferen gehuld voor een feestelijk geheel.

Bij Kerst hoort lekker eten en drinken, de koks verwennen u daarom deze vakantie op culinair gebied en schotelen u een prachtig kerstdiner voor. De knusse open haard, de prachtige wellnessruimte, de verrukkelijke maaltijden, de goede zorgen en warme sfeer maken uw verblijf tot een zeer aangename tijd.
 

Programma en begeleiding

Het team van vrijwilligers staat voor u klaar om u te begeleiden en, indien nodig, lichte zorg te bieden. Ook bieden zij u een feestelijk programma aan waar u naar wens aan kunt deelnemen. Zo kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de gezelligheid en goede zorgen.

Uiteraard is er ook ruimte voor een spelletje in de knusse ontmoetingsruimte of voor een ommetje in de bosrijke omgeving. Een puzzeltje maken of een goed boek lezen in een omfortabele stoel bij de open haard is natuurlijk ook een aantrekkelijke optie. Maar het belangrijkste is dat u vooral doet waar u zelf zin in heeft!

 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (geen zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantie.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keukens staat zeer goed bekend. 
 

“Alles was tot in de puntjes verzorgd. Veel dank aan allemaal.”  

 

Kosten

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 1.020,- voor een 1-persoons- en € 970,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 58,-.
 

Het is mogelijk om twee weken achter elkaar naar Het Bosgoed te komen. Zo geniet u optimaal van de gezelligheid in Het Bosgoed. Dat belooft veel goeds!
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via ons aanmeldingsformulier. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier. Uw ingevulde formulier kunt u terug sturen naar het adres dat op de achterzijde vermeld staat.


Aanvullende informatie:

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.
  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.
  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.