Vakanties met lichte zorg

Datum: 10 aug. - 16 aug.
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: De Rijper Eilanden
Categorie: B
1-persoonskamer: € 865
2-persoonskamer: € 795
Bijzonderheden: Bewonder de Beemster A/B - 7 dgn


Bewonder de Beemster
 

In deze vakantie in de Beemster maken we zomerse uitstapjes. De Rijp zelf is een prachtig vissersdorp met huizen in Zaanse stijl en traditionele houten gevels, grachtjes en smalle straatjes. Dwaal door de straten en bewonder de fraai gerestaureerde panden van dit beschermde dorpsgezicht.

Een rondrit door de mooie Beemster of een tocht in een fluisterbootje is ook zeker de moeite waard. En natuurlijk is ook het strand dichtbij. Ziet u uzelf al zitten met een kopje koffie of thee met gebak in de zon op het terras? Op enkele avonden zal er in het hotel entertainment aangeboden worden. De vrijwilligers vertellen u graag meer over de uiteindelijke uitstapjes en activiteiten tijdens uw vakantie. Uiteraard is er ook ruimte om uw eigen gang te gaan. Ga mee en bewonder de mooie Beemster!
 

Voor mantelzorgers

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Wat ruimte voor uzelf is op zijn tijd onmisbaar. Dat kan met onze vakanties. U bent samen welkom, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf thuis te blijven en daar nieuwe energie op te doen. De persoon voor wie u zorgt, geniet in de tussentijd van een vakantie en is bij ons in goede handen.

Komt u samen, dan nemen onze vrijwilligers, indien gewenst, de zorg van u over, zodat het voor u ook vakantie is. Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met wellicht een middagje winkelen of fietsen. Maakt u vooral uw wensen kenbaar.
 

Vakantie met zorg

Tijdens deze vakantie geeft een team van vrijwilligers, met o.a. een verpleegkundige en nachtwacht, u samen met de thuiszorg de zorg u nodig heeft. Dit alles natuurlijk in overleg met u. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie B (lichte zorgvraag) en C (intensieve zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantie. Ook uw mantelzorger is van harte welkom.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Aan de rand van het prachtige voormalige vissersdorp De Rijp vindt u Hotel De Rijper Eilanden. Een karakteristiek hotel waar het glorieuze verleden van het dorp nog voelbaar is. Het hotel is van alle gemakken voorzien, waardoor het er aangenaam verblijven is.
 

“Warmte, gezelligheid, vrijheid. Aandacht voor ons beiden.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 975,- voor een 1-persoons- en € 905,- voor een 2-persoonskamer. Voor mantelzorgers en begeleiders (categorie A/B) is het tarief p.p. € 865,- voor een 1-persoons- en € 795,- voor een 2-persoonskamer.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.