Beginnende dementie

Datum: 4 sept. - 9 sept.
Soort vakantie: Beginnende dementie
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: D
1-persoonskamer: € 880
2-persoonskamer: € 830
Bijzonderheden: Genieten op de Veluwe D - Gast 6 dgn


Vakantie voor ouderen met dementie
 

Er even lekker tussenuit… volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een vakantie te genieten. Onze vrijwilligers staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie zijn uiteraard ook alleen welkom in onze vakanties.
 

Genieten op de Veluwe

Tijdens uw vakantie is er een programma met activiteiten in en om het hotel en uitstapjes. Dit programma is afgestemd op de mogelijkheden van de aanwezige gasten. U kunt uiteraard zelf bepalen waar u aan deelneemt. Na een uitstapje wacht het behaaglijke Bosgoed op u. In het hotel kunt u rekenen op bijv. een optreden, een bingoavond of een leuke quiz waarin u met elkaar terug in de tijd gaat. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van activiteiten die u in een vakantie kunt tegenkomen. Laat u verrassen en kom naar het gezellige Bosgoed.
 

Vakantie met zorg

Onze vrijwilligers bieden een vertrouwde omgeving en begeleiden u en uw reisgenoot tijdens uw vakantie. Het team van vrijwilligers met o.a. een verpleegkundige en nachtwacht biedt, samen met de thuiszorg, de zorg die nodig is. Dit alles natuurlijk in overleg met u. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor mantelzorgers

Komt u als mantelzorger ook genieten van een volledig verzorgd verblijf? Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als uw partner, vader of moeder te maken heeft met dementie. Onze vrijwilligers staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen.
 

Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met wellicht een middagje winkelen of fietsen. Maakt u vooral uw wensen kenbaar. Gasten met beginnende dementie zijn uiteraard ook alleen welkom in onze vakanties.


Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie D (dementie) kunnen zich inschrijven voor deze vakantie. U bent als mantelzorger, partner, vriend(in) of kind ook van harte welkom.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een sfeervolle accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Het huiselijke Bosgoed heeft alle voorzieningen in huis om ouderen met dementie een prettig verblijf te bezorgen, zo is er een alarmeringssysteem aanwezig en loopt er een verhard pad in de tuin van het hotel waar gasten een ommetje kunnen maken.
 

“Een topper was voorop de rolstoelfiets zitten. We voelden ons de koning en koningin!”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 880,- voor een 1-persoons- en € 830,- voor een 2-persoonskamer. Voor mantelzorgers en begeleiders (categorie A/B) is het tarief p.p. € 770,- voor een 1-persoons- en € 720,- voor een 2-persoonskamer.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.

 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.