Vakanties met lichte zorg

Datum: 28 sept. - 4 okt.
Soort vakantie: Vakanties met lichte zorg
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: B
1-persoonskamer: € 845
2-persoonskamer: € 795
Bijzonderheden: Er even lekker tussenuit! B/C - 7 dgn

 

Er even lekker tussenuit in Lunteren
 

Er even lekker tussenuit… In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf en leuke uitstapjes maken. Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als u in uw dagelijks leven zorg nodig heeft door een lichamelijke beperking of aandoening. Uw partner of mantelzorger is van harte welkom om met u mee te komen.
 

Er zijn veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de nabije omgeving van Lunteren. U ontvangt het uiteindelijke programma van onze vrijwilligers als u in Lunteren bent. We noemen hier al wel vast wat mogelijkheden: het Zandsculpturenfestijn in Garderen is een aanrader, net als Dierenpark Amersfoort of de Passieflorahoeve met haar prachtige vlindertuin. U leest het, er is genoeg te doen. Komt u ook genieten van gezelligheid en goede zorgen? Tel daarbij de uitstapjes en activiteiten op en u bent er heerlijk een week tussenuit!
 

Vakantie met zorg

Het team van vrijwilligers, bestaande uit o.a. een verpleegkundige en een nachtwacht, geeft u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft en staan dag en nacht voor u klaar. Daar kunt u op rekenen! Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming. Als we er op uit gaan, zorgen we ervoor dat uw eventuele rollator of rolstoel mee kan en dat er voldoende vrijwilligers zijn om u te begeleiden.

 

Voor mantelzorgers

Komt u als mantelzorger ook genieten van een volledig verzorgd verblijf? Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als uw partner, vader of moeder te maken heeft met dementie. Onze vrijwilligers staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen.

Komt u samen, dan nemen onze vrijwilligers, indien gewenst, de zorg van u over, zodat het voor u ook vakantie is. Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met wellicht een middagje winkelen of fietsen. Maakt u vooral uw wensen kenbaar.

 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie B (lichte zorgvraag) en C (intensieve zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek. Ook uw mantelzorger is van harte welkom.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.

 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit volledig aangepaste hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“Je bent er helemaal uit, kunt je overgeven aan goede zorgen en thuis kun je er weer even tegen.”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 955,- voor een 1-persoons- en € 905,- voor een 2-persoonskamer. Voor mantelzorgers en begeleiders (categorie A/B) is het tarief p.p. € 845,- voor een 1-persoons- en € 795,- voor een 2-persoonskamer.

U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.