Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 28 dec. - 2 jan.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Groepshotel Het Bosgoed
Categorie: A
1-persoonskamer: € 875
2-persoonskamer: € 825
Bijzonderheden: Samen het nieuwe jaar in A/B - 6 dgn


Samen het nieuwe jaar in
 

Oliebollen, gezelligheid, proosten met een glaasje champagne… Allemaal ingrediënten voor een sfeervol Oud & Nieuw. U bent welkom in Het Bosgoed om samen met anderen het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard gaat het niet alleen om Oudjaarsavond, tijdens de hele week zult u flink verwend worden. Op culinair gebied zullen de koks u verrassen en er staan een aantal ontspannen uitstapjes op het programma.

In Het Bosgoed zelf is ook heel wat te beleven. U kunt deelnemen aan een aantal gezellige activiteiten in het hotel. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een workshop, optreden, filmavond of een lezing. U hoort tijdens uw verblijf wat de vrijwilligers voor u in petto hebben, daarbij houden ze zoveel mogelijk rekening met uw wensen. Of u deelneemt aan het programma is aan u. Het is tenslotte vakantie!
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.
 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed is een prachtige accommodatie in het bosrijke Lunteren (Veluwe). Dit sfeervolle hotel is een geliefde vakantiebestemming en de keuken staat zeer goed bekend.  
 

“We genoten van de gezellige, verzorgde avonden. Reuze gezellig zo!”

 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 875,- voor een 1-persoons- en € 825,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.

Het is mogelijk om twee weken achter elkaar naar Het Bosgoed te komen. Zo geniet u optimaal van de gezelligheid in Het Bosgoed. Dat belooft veel goeds!
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.