Vakanties voor zelfredzame 65-plussers

Datum: 16 aug. - 23 aug.
Soort vakantie: Vakanties voor zelfredzame 65-plussers
Accommodatie: Hotel de Paddestoel, Oisterwijk
Categorie: A
1-persoonskamer: € 925
2-persoonskamer: € 875
Bijzonderheden: Kom naar de Parel in het groen A/B - 8 dgn


Kom naar de Parel in ’t groen
 

Te midden van vennen en bossen ligt in het prachtige buitengebied van Oisterwijk het gastvrije Hotel De Paddestoel. In deze ‘Parel in ’t groen’, zoals Oisterwijk genoemd wordt, kunt u plaatsnemen op één van de vele terrasjes of gezellig winkelen. Dit alles temidden van een schitterend groen landschap. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. Kortom, kom genieten van deze Brabantse Parel!

Vrijwilligers bieden u tijdens deze vakantie een uitgebreid programma aan met uitstapjes en activiteiten. Op enkele avonden kunt u rekenen op een avondprogramma in het hotel zelf. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma als u in Oisterwijk bent. In De Paddestoel heeft u gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!
 

Vakantie met begeleiding

Tijdens deze vakantie is een team van vrijwilligers aanwezig om u een helpende hand te bieden en eventueel lichte zorg te verlenen. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een itstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Ontvangt u thuis zorg, dan assisteren we u graag bij het aanvragen van thuiszorg op uw vakantiebestemming.

 

Voor wie is deze vakantie?

Ouderen uit de vakantiecategorie A (zonder zorgvraag) en B (lichte zorgvraag) kunnen zich inschrijven voor deze vakantiemidweek.
 

Verblijf

Uw verblijf is op basis van volpension (incl. koffie en thee) en is inclusief begeleiding en activiteiten. Wanneer u een uitstapje maakt, zorgt Allegoeds voor passend vervoer, u betaalt alleen eventuele entreekosten en consumpties. Aanvullende drankjes, de van deur-tot-deur-service, een annuleringsverzekering en/of een reis- en bagageverzekering zijn niet inbegrepen.
 

Accommodatie

Hotel De Paddestoel is een sfeervol en gastvrij hotel te midden van een schitterend groen landschap.
 

Tarief

U betaalt voor dit arrangement p.p. € 925,- voor een 1-persoons- en € 875,- voor een 2-persoonskamer. U kunt, indien gewenst, gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. Hier zijn extra kosten aan verbonden. Het is mogelijk om aanvullend een annuleringsverzekering af te sluiten, de premiekosten zijn eenmalig € 63,-.
 

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door een ingevuld aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. U kunt het aanmeldingsformulier van onze website downloaden. Wilt u het formulier liever thuis ontvangen? Vraag het dan kosteloos aan via (0318) 48 51 83 of via ons contactformulier.


Aanvullende informatie

  • Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. U kunt dit aangeven op uw aanmeldingsformulier.

  • Allegoeds Vakanties organiseert al meer dan 45 jaar vakanties voor ouderen. Heeft u interesse in onze andere vakanties, kijkt u dan gerust verder in het overzicht van al onze vakanties.

  • Heeft u vragen of wilt u kosteloos onze vakantiebrochure ontvangen? Bel met (0318) 48 51 83 of gebruik ons contactformulier.