Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte
Corona info

Corona info

Belangrijk om te weten als u met ons op vakantie gaat

Bij al onze reizen houden we ons aan de maatregelen en protocollen van de GGD en van het RIVM. We doen ons uiterste best om u, óók onder deze omstandigheden, een fijne en zorgeloze vakantie te bieden.

Richtlijnen voor gasten
Bij aankomst in het hotel vragen we u om uw coronatoegangsbewijs te laten zien. Dit is de QR-code die u krijgt als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs heeft of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. U kunt de code via de CoronaCheck-app op uw telefoon laten zien, of de code uitgeprint meenemen. Zorg er in dat geval voor dat u de print bij de hand heeft, bijvoorbeeld in uw handbagage.

Het laten zien van uw coronatoegangsbewijs heeft onze voorkeur. Lukt het niet om uw (uitgeprinte) QR-code te laten zien? Dan kunt u één van de onderstaande alternatieven meenemen:

  • het corona-vaccinatiebewijs dat u heeft ontvangen na uw vaccinatie
  • een geprinte e-mail met daarin het negatieve testresultaat
  • als u in de afgelopen zes maanden hersteld bent van corona: het uitgeprinte bericht van de positieve test van de GGD


Richtlijnen voor begeleiders

Brengt u iemand naar de vakantiebestemming of haalt u iemand op en wilt u binnenkomen in het hotel? Dan gelden voor u dezelfde richtlijnen als voor de gasten. Zonder geldig bewijs kunnen we u helaas niet binnenlaten.

Heeft u vragen over deze richtlijnen, bel dan gerust naar Allegoeds Vakanties, telefoon (0318) 48 51 83.