Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Wat is handig om vooraf te weten?

ALLEEN OF SAMEN OP VAKANTIE
Veel van onze gasten komen alleen op vakantie, maar het is ook mogelijk dat u zich samen met uw partner, vriend(in), zoon, dochter of mantelzorger aanmeldt. Ook zij zijn van harte welkom in onze vakanties. Samen kunt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf. Wanneer u beiden zorg nodig heeft, is het eveneens mogelijk om u samen aan te melden voor een aantal van onze vakanties.

PRIJZEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE
Alle prijzen zijn per persoon en op basis van volpension (incl. de gehele dag koffie en thee op vrijwel alle locaties), begeleiding, avondentertainment en het door Allegoeds Vakanties aangeboden activiteitenprogramma. Bij deelname aan de uitstapjes zijn eventuele entreekosten en consumpties meestal voor uw eigen rekening, het vervoer wordt door Allegoeds Vakanties geregeld. Eventuele aanvullende drankjes in uw hotel zijn voor eigen rekening. De data en tarieven staan bij de vakanties vermeld. Het aankomsttijdstip voor alle vakanties is tussen 15.00 en 16.00 uur. U vertrekt in alle vakanties na het ontbijt vóór 10.00 uur ‘s ochtends. Voor Vlieland (WestCord Strandhotel Seeduyn) is het aankomst- en vertrektijdstip afhankelijk van de veerdienst.

Een reis-, bagage- en annuleringsverzekering zit niet bij de prijs inbegrepen en dient u eventueel apart af te sluiten. Meer informatie over verzekeren kunt u hier lezen.

ACCOMMODATIES
Tijdens de vakanties verblijft u in goede en sfeervolle accommodaties die we speciaal voor u geselecteerd hebben. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en passen bij de vakantiecategorie, zodat u altijd kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

ACTIVITEITEN EN EXCURSIES
Tijdens alle vakanties wordt u een programma aangeboden met activiteiten in en om het hotel en excursies. U maakt diverse uitstapjes in de directe omgeving, zoals bijvoorbeeld een museumbezoek, rondrit, bezoek aan dierentuin of een markt. In het hotel kunt u aanschuiven aan de creatieve tafel of is er een lezing, workshop, quiz, filmavond en/of optreden. U kunt uiteraard zelf kiezen waar u aan deelneemt.

Bij alle accommodaties wordt in deze brochure een aantal suggesties voor uitstapjes gedaan. Het uiteindelijke programma kan afwijken van de in deze brochure genoemde suggesties. Tijdens uw verblijf vertellen onze vrijwilligers u meer over het definitieve programma. Laat u verrassen wat de vrijwilligers voor u in petto hebben!

KORTING
We vinden het belangrijk dat onze vakanties voor zoveel mogelijk mensen financieel haalbaar zijn. Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een tegemoetkoming in de kosten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

BENT U MANTELZORGER?
Dan kan het zijn dat uw zorgverzekeraar een deel van de vakantiekosten voor u en uw verzorgde vergoed. Raadpleeg voor meer informatie hierover uw eigen zorgverzekeraar.

DEUR-TOT-DEUR-SERVICE
Voor het vervoer naar en van alle accommodaties bieden wij onze deur-tot-deur-service aan. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar de vakantiebestemming. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht. Lees hier meer over deze service.