Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Wat is handig om vooraf te weten?

HOE ALLEGOEDS WERKT
Allegoeds is meer dan een gewoon hotel of reisbureau. We nemen uitgebreid de tijd voor u, zowel tijdens uw aanmelding als tijdens uw verblijf. Zodat u vakantie kunt vieren zoals u dat wilt, met waar nodig de juiste verzorging of verpleging. Onze beroepskrachten en vakantiebegeleiders staan altijd voor u klaar. Sinds 2021 bieden we in groepshotel Het Bosgoed, daar waar nodig, verzorging en verpleging door gediplomeerde medewerkers die bij ons in dienst zijn. Bij de andere hotels regelen we plaatselijke thuiszorg voor u. Daarnaast werken we met vakantiebegeleiders, vrijwilligers die alle tijd en aandacht voor u hebben.

ALLEEN OF SAMEN OP VAKANTIE
Veel van onze gasten komen alleen op vakantie, maar u kunt zich ook samen met uw partner, vriend(in), zoon, dochter of mantelzorger aanmelden. Ook zij zijn van harte welkom. Samen kunt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf. Als u beiden zorg nodig heeft, kunt u zich eveneens samen aanmelden voor een aantal van onze vakanties.

PRIJZEN EN PRAKTISCHE INFORMATIE
Alle prijzen zijn per persoon en op basis van volpension. Per boeking rekent Allegoeds € 35,- reserveringskosten en daarnaast € 5,- per persoon voor de verplichte bijdrage aan Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).

Op alle locaties zijn koffie en thee gedurende de dag gratis. Ook de begeleiding, het vervoer tijdens uitstapjes, avondentertainment en het activiteitenprogramma vanuit Allegoeds Vakanties zijn bij de prijs inbegrepen. Niet inbegrepen zijn eventuele entreekosten en consumpties als u deelneemt aan een uitstapje. Ook eventuele aanvullende drankjes in het hotel betaalt u zelf.

De data en tarieven staan bij de vakanties vermeld. De aankomsttijd is voor alle vakanties tussen 15.00 en 16.00 uur. De vertrektijd is altijd na het ontbijt vóór 10.00 uur ‘s ochtends. Voor Vlieland (WestCord Strandhotel Seeduyn) is het aankomst- en vertrektijd afhankelijk van de veerdienst.

Een reis-, bagage- en annuleringsverzekering zit niet bij de prijs inbegrepen. U kunt eventueel apart een verzekering afsluiten. Meer informatie over verzekeren leest u hier.

ACCOMMODATIES
Tijdens de vakanties verblijft u in goede en sfeervolle accommodaties die we speciaal voor u geselecteerd hebben. Deze accommodaties zijn van alle gemakken voorzien en passen bij de vakantiecategorie, zodat u altijd kunt genieten van een zorgeloze vakantie.

ACTIVITEITEN EN EXCURSIES
Bij elke vakantie bieden we u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies in de nabije omgeving. U kunt met zeker twee uitstapjes mee. Denk bijvoorbeeld aan een museumbezoek, rondrit, bezoek aan een dierentuin of een markt. In het hotel kunt u aanschuiven aan de creatieve tafel of is er een lezing, workshop, quiz, filmavond of optreden. U kiest uiteraard zelf waar u aan deelneemt. Houdt u er wel rekening mee dat eventuele entreekosten bij excursies voor eigen rekening zijn.

Bij de vakantiebestemmingen leest u een aantal suggesties voor uitstapjes. Het uiteindelijke programma kan hiervan afwijken. Tijdens uw verblijf vertellen onze vakantiebegeleiders u meer over het definitieve programma. Laat u verrassen door wat de begeleiders voor u in petto hebben!

KORTING
Allegoeds Vakanties wil vakanties mogelijk maken voor zoveel mogelijk mensen. Ook voor mensen met een smalle beurs. Vormt de reissom voor u een bezwaar? Dan kunnen we u tegemoetkomen in de kosten. Lees hier meer over de mogelijkheden.

BENT U MANTELZORGER?
Dan kan het zijn dat uw zorgverzekeraar een deel van de vakantiekosten voor u en uw reisgenoot vergoedt. Raadpleeg voor meer informatie hierover uw eigen zorgverzekeraar.

DEUR-TOT-DEUR-SERVICE
Voor het vervoer naar en van alle accommodaties kunt u gebruik maken van onze deur-tot-deur-service. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar uw vakantiebestemming. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht. Lees hier meer over deze service.