Speciaal voor Viventpashouders

 

Wilt u er even tussen uit? In een andere omgeving verblijven, nieuwe mensen leren kennen en genieten van alles wat een vakantie zo bijzonder maakt... U bent van harte welkom om met Allegoeds op vakantie te gaan. We bieden al 45 jaar vakanties met zorg en begeleiding voor ouderen aan. En u krijgt als Viventpashouder 5% korting op één vakantie per jaar!
 

Al onze arrangementen vinden plaats op mooie plekken in Nederland en zijn kleinschalig van aard. De door ons geselecteerde accommodaties zijn comfortabel ingericht en waar nodig aangepast.

 

Vakanties met zorg en begeleiding

We bieden vakanties aan met alleen begeleiding voor als u geen zorg nodig heeft. U bent ook welkom in onze vakanties waarin, naast begeleiding, ook zorg geboden wordt door een verpleegkundige of een thuiszorgmedewerker. Een team van vrijwilligers is continu aanwezig om u van alle gemakken te voerzien. Zij bieden u een gezellig activiteitenprogramma aan, waaraan u naar wens kunt deelnemen.


Heeft u geen zorg nodig, dan bent u van harte welkom in onze
‘A-vakanties’. Heeft u of uw partner lichte zorg nodig, dan zijn de B-vakanties meer geschikt. Heeft u intensieve zorg nodig, dan zijn onze 'C-vakanties' speciaal voor u bestemd. Ook zijn er speciale vakanties voor als u te maken heeft met beginnende dementie. Uiteraard is ook uw partner of mantelzorger van harte welkom in al onze vakanties. Er zijn echter ook speciale vakanties voor mantelzorgers en verzorgden samen.
 

Al onze arrangementen incl. data en tarieven vindt u in het jaaroverzicht.  

 

Aanmelden

Heeft u een vakantie gevonden die aan uw wensen voldoet? Via het aanmeldingsformulier kunt u zich voor deze vakantie(s) opgeven. U kunt het ingevulde formulier toesturen naar het adres dat u op de achterzijde vindt. U kunt het aanmeldingsformulier ook kosteloos bij ons aanvragen via (0318) 48 51 83.

Vermeld op het formulier dat u Viventpashouder  bent, indien mogelijk met uw ledenpasnummer. Dan zorgen wij dat u 5% korting krijgt op uw vakantie. Deze korting geldt voor één vakantie van Allegoeds per persoon per kalenderjaar.


Wilt u liever eerst de brochure thuis ontvangen? Vraag deze dan vrijblijvend en gratis aan. U kunt dat hier doen.
 

 

 
 
allegoeds_vakanties_-_gast_en_vrijwilliger_in_natuurcentrum_webformaat.jpg allegoeds_vakanties_-_2_gasten_kopen_kaartjes_in_bosgoed_-_webformaat.jpg allegoeds_vakanties_-_vrouwelijke_gast_in_rolstoel_bij_passiflora_webformaat.jpg allegoeds_vakanties_-_2_gasten_voorzijde_brochure_2016_webformaat.jpg