Aanmelden
 

U kunt zich aanmelden door een ingevuld en ondertekend aanmeldingsformulier naar ons toe te sturen. We verwerken uw aanvraag zo snel mogelijk. Wanneer uw reservering in orde is, ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging. Tien dagen voor aanvang van uw vakantie ontvangt u het programma, de gegevens van de accommodatie en andere actuele informatie.
 

AANMELDINGSFORMULIER

Het aanmeldingsformulier kunt u downloaden en uitprinten. Stuurt u uw ingevulde formulier per post naar ons toe. Wilt u liever een exemplaar thuis ontvangen, vraag deze dan kosteloos bij ons op via ons contactformulier of via (0318) 48 51 83.
 

AANVULLEND FORMULIER BEGINNENDE DEMENTIE

Allegoeds organiseert speciale vakanties voor ouderen met beginnende dementie. Wanneer u zich voor een vakantie voor ouderen met beginnende dementie wilt aanmelden, vragen wij u vriendelijk om ook het aanvullend formulier voor gasten met geheugen- en oriëntatieproblemen in te vullen. Wilt u liever een exemplaar thuis ontvangen, vraag deze dan kosteloos bij ons op via ons contactformulier of via (0318) 48 51 83.
 

BEOORDELING VAN UW AANMELDING

Het is belangrijk dat u het formulier volledig en waarheidsgetrouw invult. Alleen dan kunnen we bepalen hoeveel en welke hulp u tijdens uw vakantie nodig hebt. Heeft u meer hulp nodig dan we kunnen bieden? Dan is een vakantie met Allegoeds niet verantwoord en kunnen wij uw aanmelding niet accepteren. Blijkt uw aanmelding niet waarheidsgetrouw te zijn ingevuld? Dan behouden wij ons het recht voor uw deelname aan de vakantie te beëindigen.
 

Terug naar het overzicht van al onze vakanties.

 
 
allegoeds_vakanties_-_2_gasten_voorzijde_brochure_2016.jpg allegoeds_vakanties_-_gast_bij_bloem_in_passiflora_webformaat.jpg