Buitengoed Fredeshiem,

Steenwijk-de Bult
 

Buitengoed Fredeshiem ligt te midden van de Nationale Parken Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld. Het buitengoed wordt omringd door bossen, heidevelden, glooiende heuvels en watertjes. Een verblijf op Buitengoed Fredeshiem staat voor rust, ruimte en modern comfort.
 

FACILITEITEN

Het hotel beschikt over 35 één- en tweepersoonskamers, een gezellig restaurant en een sfeervolle, warme huiskamer. Er zijn verschillende terrassen en de wandelpaden van het bosrijke buitengoed nodigen uit voor een heerlijk buitenzijn. Het hotel is gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk.

Er is een ruime foyer met receptie en souvenirverkoop. In het restaurant is er iedere dag een ruime keuze uit heerlijke verse producten bij het ontbijt- en lunchbuffet. Ook het driegangendiner wordt hier geserveerd. U kunt in het hele hotel gratis gebruik maken van WiFi.


KAMERS

Alle kamers zijn voorzien van toilet en douche, televisie en boxspringbedden. Bedverhoging of een hoog-laagbed is mogelijk en ook andere hulpmiddelen zoals douchestoelen zijn waar nodig beschikbaar. Er is een oproepsysteem via de telefoon op de kamers. De kamers liggen op de begane grond en zijn comfortabel en sfeervol ingericht. U voelt zich er zeker op uw gemak.
 

OMGEVING

Op een steenworp afstand liggen gezellige dorpjes als het waterrijke Giethoorn, het bosrijke Vledder en Havelte en aantrekkelijke steden als Steenwijk, Blokzijl, Vollenhove, Meppel en Zwolle. In de omgeving van Steenwijk vindt u tal van bezienswaardigheden en excursiemogelijkheden. Zoals de Orchideeën Hoeve in Luttelgeest, het Wildlands Adventure Zoo Emmen, het Veenpark en het museumdorp Orvelte. Op Buitengoed Fredeshiem zult u beslist een heerlijke vakantie hebben!

 

"We hebben het zo fijn gehad. Bij leven en welzijn hopen we nog eens terug te komen."

 

Terug naar het jaaroverzicht.

 
Buitengoed Fredeshiem
Eiderberg 2
8346 KJ Steenwijk-de Bult
info@fredeshiem.nl
www.fredeshiem.nl