Vervoer naar en van uw vakantieadres
 

Heeft u geen vervoer naar en van uw vakantiebestemming, dan kunt u gebruik maken van onze betaalde deur-tot-deur-service. U kunt bij alle vakanties van Allegoeds gebruik maken van deze service.

Wij werken hiervoor samen met vervoersbedrijf Munckhof. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar uw vakantieadres. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht.

De deur-tot-deur-service geldt alleen binnen Nederland met uitzondering van de eilanden en is beschikbaar voor alle locaties. (Eilandbewoners kunnen wel een ophaallocatie op het vaste land afspreken).


WAT MAG U MEENEMEN?

• U mag een rollator, inklaprolstoel of scootmobiel, maximaal twee koffers en één tas handbagage meenemen.
• Indien u én een inklaprolstoel/vaste rolstoel én een scootmobiel mee wilt nemen dan is dat mogelijk tegen betaling van een extra zitplaats (graag opgeven bij uw aanmelding).
• U reist gecombineerd met andere gasten samen. Hierdoor kan uw reistijd gemiddeld langer worden dan wanneer u rechtstreeks vanaf huis naar de vakantielocatie zou rijden.
• Twee á 3 dagen voor uw vertrek geeft Munckhof aan u door op welk tijdstip de chauffeur op uw vertrekdag bij u aanbelt.
 

KOSTEN DEUR-TOT-DEUR-SERVICE

De kosten van deze service zijn afhankelijk van de afstand tussen de vakantielocatie en uw haal- en brengadres. U betaald €0,78 per kilometer. Het aantal kilometers wordt berekend op basis van Google Maps.

Wanneer een tweede persoon op hetzelfde adres opstapt, dan krijgen beide personen 7,5% korting op het tarief van de deur-tot-deur-service.
 

ANDERE VERVOERSMOGELIJKHEDEN

Andere mogelijkheden voor vervoer met ondersteuning naar en van uw vakantieadres:
• Valys, voor reizigers met een mobiliteitsbeperking, tel. (0900) 96 30 of www.valys.nl
NS assistentieverlening voor gehandicapten in de trein, tel. (030) 235 78 22.
• NS ZoneTaxi, aanmelden en reserveren via www.nszonetaxi.nl/reg of tel. (0900) 679 82 94
• De Rode Kruis afdeling in uw regio.

Wanneer u bij uw vakantiebestemming aankomt, zullen vrijwilligers van Allegoeds waar mogelijk een helpende hand bieden met uw bagage.

 

"Ik ga blij naar huis, weer opgeladen door al het moois dat ik weer heb kunnen zien."

 

 
 
Busje Munckhof Dames in de bus allegoeds_vakanties_-_gast_kleurt_mandalas_in_bosgoed_webformaat.jpg