Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag
 


Allegoeds biedt volledig verzorgde vakanties met begeleiding aan voor senioren. De vakanties zijn tot in de puntjes verzorgd, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. De arrangementen vinden plaats in Nederland en zijn speciaal voor ouderen die geen aanvullende zorg nodig hebben.
 

Het maakt niet uit of u alleen komt of met uw partner of vriend(in). In onze vakanties is er plaats en aandacht voor iedereen! Onze vrijwilligers begeleiden u tijdens het hele arrangement. Met onze jarenlange ervaring bent u verzekerd van een ontspannen vakantie. Kom ook genieten in één van onze mooie arrangementen.
 

Bestemmingen

Verspreid over het jaar bieden we u vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Nederland. Geniet van de bosrijke omgeving in ons groepshotel Het Bosgoed in Lunteren of van het strand op Vlieland. Andere bestemmingen zijn o.a. De Postelhoef in Luyksgestel of Hotel De Paddestoel in Oisterwijk.


Accommodaties

De accommodaties zijn uiteraard van alle gemakken voorzien, zodat u altijd kunt genieten van een zorgeloze vakantie. De kamers hebben allemaal een comfortabel bed, toilet, douche en televisie. Alle accommodaties hebben gezellige zitjes en mooie buitenterrassen. Enkele locaties hebben een open haard en een wellness. Met diëten weten ze op elke locatie raad.


Begeleiding tijdens uw vakantie

Onze vakanties zijn volledig verzorgd. Een enthousiast team van betrokken vrijwilligers is aanwezig om u te begeleiden.


Activiteiten en excursies

Tijdens alle vakanties wordt u een activiteitenprogramma aangeboden. U kunt zelf kiezen of u deelneemt aan de activiteiten. Gaat u liever uw eigen gang, dan is dat ook prima. Daarnaast zijn er tijdens uw verblijf diverse mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving, zoals een bezoek aan een regionaal museum of een zomermarkt. Tijdens uw verblijf vertellen onze vrijwilligers u meer over de mogelijkheden.


Korting

We vinden het belangrijk dat onze vakanties voor zoveel mogelijk mensen financieel haalbaar blijven. Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting.
 

Van deur-tot-deur-service

Voor het vervoer van en naar alle accommodaties bieden wij onze van deur-tot-deur-service aan. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar de vakantiebestemming. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht.


Alleen of samen op vakantie

Veel van onze gasten komen alleen op vakantie, maar het is ook mogelijk om u samen aan te melden met uw partner, vriend(in), zoon of dochter. Ook zij zijn van harte welkom in onze vakanties. Samen kunt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf.


Gecombineerde vakanties

De vakanties in de categorie A zijn ook bestemd voor ouderen die een lichte zorgvraag hebben (categorie B). Wanneer u zelf geen zorg nodig heeft, maar uw partner of vriend(in) wel, dan bent u samen welkom in één van onze andere vakantie-arrangementen.


Meer informatie

Wilt u meer weten over onze arrangementen, data en tarieven? Bekijkt u het jaaroverzicht of vraag de gratis vakantiebrochure aan via (0318) 48 51 83 of ons contactformulier.

 
 
icoon_a.png allegoeds_vakanties_-_gast_kleurt_mandalas_in_bosgoed_webformaat.jpg allegoeds_vakanties_-_kever_op_hei_webformaat.jpg allegoeds_vakanties_-_gast_bij_bloem_in_passiflora_webformaat.jpg