Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

 

Allegoeds biedt volledig verzorgde vakanties aan met zorg en begeleiding voor senioren. De vakanties zijn tot in de puntjes toe verzorgd, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Of bent u bij een wandeling buitenshuis afhankelijk van een rollator. Dan zijn de vakanties in categorie B prima geschikt voor u.


BESTEMMINGEN

Verspreid over het jaar bieden we u vakanties aan naar verschillende bestemmingen
in Nederland. Geniet van de bosrijke omgeving in ons groepshotel Het Bosgoed in Lunteren of ga de bollenvelden in de Rijp in Noord-Holland. Andere bestemmingen zijn o.a. het Waddeneiland Vlieland of Hotel De Postelhoef in Luyksgestel.


ACCOMMODATIES

De accommodaties zijn uiteraard geschikt voor senioren en van alle gemakken voorzien, zodat u altijd kunt genieten van een zorgeloze vakantie. De kamers hebben allemaal een comfortabel bed, toilet, douche. pP De Vrije Vogel na hebben alle hotels een televisie op de kamer. Alle accommodaties hebben gezellige zitjes en mooie buitenterrassen. Enkele locaties hebben een open haard en een wellness. Met diëten weten ze op elke locatie raad.
 

ONZE ZORG TIJDENS UW VAKANTIE

Een enthousiast team van vrijwilligers is aanwezig om u, eventueel in samenwerking met de thuiszorg, de begeleiding en zorg te geven die u nodig heeft.


ACTIVITEITEN EN EXCURSIES

Tijdens alle vakanties wordt u een activiteitenprogramma aangeboden. U kunt zelf kiezen of u deelneemt aan de activiteiten. Gaat u liever uw eigen gang, dan is dat ook prima. Daarnaast zijn er tijdens uw verblijf diverse mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving, zoals een bezoek aan een regionaal museum of een zomermarkt. Tijdens uw verblijf vertellen onze vrijwilligers u meer over de mogelijkheden.


KORTING

We vinden het belangrijk dat onze vakanties voor zoveel mogelijk mensen financieel haalbaar blijven. Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het
verkrijgen van een korting.
 

VAN DEUR-TOT-DEUR-SERVICE

Voor het vervoer van en naar alle accommodaties bieden wij onze van deur-tot-deur-service aan. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar de vakantiebestemming. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht.


ALLEEN OF SAMEN OP VAKANTIE

Veel van onze gasten komen alleen op vakantie, maar het is ook mogelijk om u samen aan te melden met uw partner, vriend(in), zoon of dochter. Ook zij zijn van harte welkom in onze vakanties. Samen kunt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf.


GECOMBINEERDE VAKANTIES

Een aantal van de vakanties in de categorie B is ook bestemd voor ouderen geen aanvullende zorg nodig hebben (categorie A). Er zijn ook gecombineerde arrangementen, waar ouderen met een intensieve(re) zorgvraag zich ook voor kunnen inschrijven (C-categorie).


MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over onze arrangementen, data en tarieven? Bekijkt u het jaaroverzicht of vraag de gratis vakantiebrochure via (0318) 48 51 83 of ons contactformulier.

 
 
icoon_b.png allegoeds_vakanties_-_gast_en_vrijwilliger_in_natuurcentrum_webformaat.jpg allegoeds_vakanties_-_gasten_en_vrijwilliger_op_de_hei_webformaat.jpg B