Vakanties voor ouderen met een intensieve zorgvraag

(met of zonder mantelzorger of partner)
 

Vakanties voor ouderen die afhankelijk zijn van intensieve zorg door een lichamelijke beperking of aandoening. Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebonden of heeft u door een andere reden dagelijks veel zorg nodig? Dan zijn onze vakanties in categorie C geschikt voor u. Zowel gasten die alleen komen zijn welkom, als ook (echt)paren waarvan één of beiden intensieve zorg nodig hebben.
 

Bent u mantelzorger, dan kunt u samen met de persoon waarvoor u zorgt op vakantie. Gedurende de vakantie is onze aandacht erop gericht u als mantelzorger te ontlasten van uw zorgtaak. U kunt er samen op uittrekken of juist alleen, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is.
 

BESTEMMINGEN

Verspreid over het jaar bieden we u vakanties aan naar verschillende bestemmingen in Nederland. Geniet van de bosrijke omgeving in ons groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. Andere bestemmingen zijn o.a. het Friese Elsloo of De Rijp in Noord-Holland.
 

ACCOMMODATIES

De accommodaties zijn geschikt voor senioren en van alle gemakken voorzien, zodat u altijd kunt genieten van een zorgeloze vakantie. De aangepaste kamers hebben allemaal een comfortabel bed, toilet, douche en alarmeringssysteem. Op Hotel De Vrije Vogel na hebben alle hotels televisie op de kamer. Alle accommodaties zijn toegankelijk voor rolstoelgebruikers en hebben gezellige zitjes en mooie buitenterrassen. Enkele locaties hebben een open haard en een wellness. Met diëten weten ze op elke locatie raad.
 

ONZE ZORG TIJDENS UW VAKANTIE

Tijdens de vakantie staat een team van vrijwilligers, waaronder een verpleegkundige, voor u klaar. Zij geven u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft. Daar kunt u op rekenen!
 

ACTIVITEITEN EN EXCURSIES

Tijdens alle vakanties wordt u een activiteitenprogramma aangeboden. U kunt zelf kiezen of u deelneemt aan de activiteiten. Gaat u liever uw eigen gang, dan is dat ook prima. Daarnaast zijn er tijdens uw verblijf diverse mogelijkheden voor uitstapjes in de directe omgeving, zoals een bezoek aan een regionaal museum of een zomermarkt. Tijdens uw verblijf vertellen onze vrijwilligers u meer over de mogelijkheden.
 

KORTING

We vinden het belangrijk dat onze vakanties voor zoveel mogelijk mensen financieel haalbaar blijven. Mocht het vakantietarief voor u te hoog zijn, dan zijn er diverse mogelijkheden voor het verkrijgen van een korting. Bent u mantelzorger? Dan kan het zijn dat uw zorgverzekeraar een deel van de vakantiekosten voor u en uw verzorgde vergoed. Raadpleeg voor meer informatie hierover uw eigen zorgverzekeraar.

 

DEUR-TOT-DEUR-SERVICE

Voor het vervoer van en naar alle accommodaties bieden wij onze deur-tot-deur-service aan. De chauffeur haalt u thuis op en brengt u naar de vakantiebestemming. Na afloop van de vakantie wordt u weer keurig thuis gebracht.
 

ALLEEN OF SAMEN OP VAKANTIE

Veel van onze gasten komen alleen op vakantie, maar het is ook mogelijk om u samen aan te melden met uw partner, vriend(in), zoon, dochter of mantelzorger. Ook zij zijn van harte welkom in onze vakanties. Samen kunt u genieten van een heerlijk ontspannen verblijf.
 

GECOMBINEERDE VAKANTIES

De vakanties in categorie C zijn ook bestemd voor ouderen die lichte zorg nodig hebben (categorie B).
 

MEER INFORMATIE

Wilt u meer weten over onze arrangementen, data en tarieven? Bekijkt u het jaaroverzicht of vraag de gratis vakantiebrochure via (0318) 48 51 83 of ons contactformulier.

 
 
icoon_c.png allegoeds_vakanties_-_vrouwelijke_gast_in_rolstoel_bij_passiflora_webformaat.jpg D gast in rolstoel