Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Beleef de wadden

Westcord strandhotel Seeduyn, Vlieland
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Beleef de wadden Beleef de wadden Beleef de wadden Beleef de wadden Beleef de wadden Beleef de wadden

Ervaar het ultieme eilandgevoel op Vlieland. Een vakantie naar een waddeneiland begint al op de boot. Eenmaal op Vlieland geniet u van de rust, ruimte en prachtige natuur. Het viersterren Strandhotel Seeduyn ligt dichtbij de Noordzee. Wilt u er even helemaal ertussenuit, uitwaaien op het strand en wandelen door de duinen? Kom dan naar Vlieland.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 26 juni t/m vr 1 juli 2022
(6 dgn)
Zo 4 sep t/m vr 9 sep 2022
(6 dgn)

Luxe genieten

Dit viersterrenhotel heeft tal van faciliteiten in huis: biljarts, een loungeruimte met open haard en leesruimte, een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een solarium en een kapsalon. Een bezoek aan het wellnesscentrum, tegen betaling, met diverse sauna’s, baden en whirlpools maken uw verblijf compleet. In het hotel is gratis WiFi aanwezig.

Ruimte en comfort

Westcord Strandhotel Seeduyn heeft speciaal voor u veel zorg en aandacht besteed aan ruimte en comfort. De hotelkamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad, douche en toilet. De kamers zijn standaard uitgerust met boxspringbedden. Op elke kamer is een Nespresso-apparaat aanwezig. Alle kamers beschikken over een balkon of terras.

Strand

Deze vakantie draait om het strand en de kust. Op nog geen kilometer afstand van het hotel vindt u het gezellige dorpje Oost-Vlieland met een historische kern. Ook de vuurtoren op het 40 meter hoge Vuurboetsduin, ligt om de hoek. Achter het dorp Oost-Vlieland ligt het wad. Vanaf de dijk kijkt u uit over de Waddenzee.  Vanuit het hotel wandelt u zo naar het strand van de Noordzee.

Ontdek het eiland

De vakantiebegeleiders bieden u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en een aantal excursies. Lekker uitwaaien aan het strand mag uiteraard niet ontbreken op dit prachtige eiland, met daarna een drankje in een strandpaviljoen. Ook als u minder mobiel bent, zijn er mogelijkheden om met een strandrolstoel bij de vloedlijn te komen. Tijdens een rondrit kunt u het eiland ontdekken en een bezoek brengen aan het waddencentrum De Noordwester.

Op een aantal avonden bieden we u een avondprogramma aan in het hotel. Het mag duidelijk zijn, er is genoeg te doen op het mooie Vlieland. Het definitieve programma hoort u van de begeleiders zodra u in het hotel aankomt. Komt u genieten van zon, zee en strand?

Prijzen

1 pers. kamer € 1.015,- p.p.
2 pers. kamer € 915,- p.p.

Er is bij deze vakantie beperkt plek voor minder mobiele gasten.

Voor een kamer met zeezicht betaalt u een toeslag van € 75,- per kamer.

Bovenstaande tarieven zijn inclusief de overtocht met de boot van en naar Harlingen.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.