Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

De natuur van de Brabantse Kempen

Hotel De Postelhoef, Luykgestel
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
De natuur van de Brabantse Kempen De natuur van de Brabantse Kempen De natuur van de Brabantse Kempen De natuur van de Brabantse Kempen De natuur van de Brabantse Kempen De natuur van de Brabantse Kempen

In de Brabantse Kempen, de grensstreek met België, vindt u Hotel De Postelhoef in Luyksgestel. Het ruim opgezette hotel ligt op een rustige locatie en is omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden. De Postelhoef is goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel. Veel gasten komen keer op keer terug, omdat ze het hier heerlijk vinden.

De vakantieweek van 12 t/m 19 juni in De Postelhoef gaat helaas niet door, in plaats daarvan bieden wij een extra vakantieweek in Groepshotel Het Bosgoed.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Za 12 juni t/m za 19 juni GEANNULEERD
( dgn)
Za 28 augustus t/m 4 september
(8 dgn)

Genoeg te doen

Het hotel beschikt over een eigen verwarmd buitenzwembad (26 ̊C) en een jeu-de-boulesbaan. Ook zijn er fietsen aanwezig, waarmee u zelf een fietstochtje kunt maken over de verharde fietspaden in de omgeving. Na afloop van een uitstapje of activiteit kunt u plaatsnemen op één van de terrassen in de tuin voor een kopje koffie of thee. Houdt u van gezelschapsspellen? Er zijn mogelijkheden genoeg in dit hotel.

Goede voorzieningen

De kamers zijn uitgerust met goede voorzieningen: een televisie, kluisje en een badkamer met douche en een verhoogd toilet met beugels. Op vrijwel alle kamers zijn hoog-laag bedden aanwezig. De kamers op de begane grond zijn voor rolstoelgebruik aangepast.

De Kempen

De Kempen: duizenden hectaren bos, heide en vennen, maar ook historische dorpskernen en bourgondische terrasjes, abdijen, brouwerijen en musea. In de directe omgeving van hotel De Postelhoef vindt u het pittoreske stadje Valkenswaard, maar ook de gezellige Belgische plaatsen Lommel en Turnhout liggen vlakbij.

Erop uit

Tijdens deze vakantie gaan we er lekker op uit. Dat is niet moeilijk, want er is in de buurt van het hotel veel te doen. In de omgeving zijn verschillende mooie rondritten te maken, waaronder een smokkelaarsroute waarin verhalen van weleer herleven. Andere mogelijke uitstapjes zijn bijvoorbeeld naar een struisvogelboerderij of een bezoek aan het Bakkerij Museum. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het lezen van een goed boek op het terras of een duik in het zwembad en is er enkele avonden entertainment in het hotel zelf. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma als u in Luyksgestel gearriveerd bent. Komt u vooral genieten van deze bijzondere grensstreek!

1 pers. kamer € 920,- p.p.
2 pers. kamer € 840,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.