Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

De Veluwe op haar mooist

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
De Veluwe op haar mooist De Veluwe op haar mooist De Veluwe op haar mooist De Veluwe op haar mooist De Veluwe op haar mooist De Veluwe op haar mooist

Middenin het bos genieten van de natuur. De zon op je huid voelen op een mooie zomerdag, met op de achtergrond het geluid van de vogels. De Veluwe is prachtig! In die bosrijke omgeving krijgt u vanzelf zin in een wandeling in de frisse buitenlucht. Ook in de directe omgeving van Lunteren zijn volop excursiemogelijkheden.

Tijdens de vakanties is een team van vakantiebegeleiders aanwezig om u te ondersteunen en waar nodig de zorg te bieden die u thuis gewend bent. Maakt u gebruik van een rolstoel of rollator tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende begeleiders om u te ondersteunen.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Za 30 juli t/m za 6 aug 2022
(8 dgn)
Za 6 aug t/m za 13 aug 2022
(8 dgn)
Za 3 sep t/m za 10 sep 2022
(8 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier doen ze alles om u een plezierige vakantie te bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel vindt u een gezellige ontmoetingsruimte met open haard. Hier ontmoet u andere gasten of kunt u zich juist even terugtrekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Geniet van een warm bad of van de infraroodsauna. Vakantiebegeleiders van Allegoeds Vakanties helpen graag, als dat nodig is. En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een dieet volgt, serveren de koks voor u de heerlijkste maaltijden.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laag bed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

 

Zomer in Het Bosgoed betekent genieten van de groene omgeving. Bij mooi weer dineert u ongetwijfeld een keer buiten op het terras of serveren we u pannenkoeken als lunch. Binnen vindt u een gezellige ontmoetingsruimte en televisiekamer met comfortabele fauteuils. U heeft ruime keuze uit gezelschapsspellen en boeken. Het hele hotel is gelijkvloers en drempelvrij en daarmee zeer geschikt voor senioren.

Tijdens uw vakantie kunt u naar wens deelnemen aan een uitgebreid programma, met activiteiten in en om het hotel en met verschillende excursies. Er zijn veel mogelijkheden om er op uit te gaan. Denk aan een bezoekje aan de Ginkelse heide of een markt. Of ga samen met een vrijwilliger (rolstoel)fietsen of een wandelingetje maken in de bosrijke omgeving.

Na elk uitstapje komt u weer terug in het comfortabele Bosgoed. Daar heeft u de tijd aan uzelf, maakt u een praatje met uw medegasten of geniet u van de avondzon op het terras.

Misschien wilt u wel langer blijven. Dat kan! In de zomermaanden kunt u twee weken aansluitend op vakantie in Het Bosgoed.

1 pers. kamer € 1.040,- p.p.
2 pers. kamer € 985,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.