Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Eropuit in de Brabantse Kempen

Hotel De Postelhoef, Luykgestel
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Eropuit in de Brabantse Kempen Eropuit in de Brabantse Kempen Eropuit in de Brabantse Kempen Eropuit in de Brabantse Kempen Eropuit in de Brabantse Kempen Eropuit in de Brabantse Kempen Eropuit in de Brabantse Kempen

In de Brabantse Kempen, de grensstreek met België, vindt u Hotel De Postelhoef in Luyksgestel. Het ruim opgezette hotel ligt op een rustige locatie en is omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden. Ook als u gebruik maakt van een rollator of rolstoel is De Postelhoef goed toegankelijk. Veel gasten komen keer op keer terug, omdat ze het hier heerlijk vinden.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Za 11 juni t/m za 18 juni 2022
(8 dgn)
Za 20 aug t/m za 27 aug 2022
(8 dgn)

Genoeg te doen

Het hotel beschikt over een eigen verwarmd buitenzwembad (26 ̊C) en een jeu-de-boulesbaan. Er zijn fietsen aanwezig, waarmee u zelf een fietstochtje kunt maken over de verharde fietspaden in de omgeving. Na afloop van een uitstapje kunt u gezellig zitten op één van de terrassen in de tuin en genieten van een kopje koffie of thee. Houdt u van gezelschapsspellen? Dan kunt u in dit hotel uw hart ophalen.

Goede voorzieningen

De kamers zijn uitgerust met een televisie, een kluisje en een badkamer met douche en verhoogd toilet met beugels. Op vrijwel alle kamers zijn hoog-laag bedden aanwezig. De kamers op de begane grond zijn aangepast voor rolstoelgebruikers.

De Kempen

De Kempen bestaan uit duizenden hectaren bos, heide en vennen, maar ook historische dorpskernen en bourgondische terrasjes, abdijen, brouwerijen en musea. In de directe omgeving van hotel De Postelhoef vindt u het pittoreske stadje Valkenswaard. De gezellige Belgische plaatsen Lommel en Turnhout liggen vlakbij.

Erop uit

Tijdens deze vakantie kunt u er lekker op uit. Dat is niet moeilijk, want er is in de buurt van het hotel veel te doen. In de omgeving kunt u mooie rondritten maken, zoals een smokkelaarsroute waarin verhalen van weleer herleven. Andere mogelijke uitstapjes zijn bijvoorbeeld een bezoek aan een struisvogelboerderij of het Bakkerij Museum. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor het lezen van een goed boek op het terras. Of misschien neemt u liever een duik in het zwembad. Op meerdere avonden is er entertainment in het hotel. Wat het definitieve programma wordt, hoort u van de vakantiebegeleiders zodra u in Luyksgestel aankomt. Komt u vooral genieten van deze bijzondere grensstreek!

1 pers. kamer € 965,- p.p.
2 pers. kamer € 885,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.