Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
D Categorie D

Vakanties voor ouderen met (beginnende) dementie

Er even lekker tussenuit? Er zijn diverse mogelijkheden, ook als uw partner, ouder of cliënt te maken heeft met dementie. U kunt samen komen, maar uw partner of ouder met beginnende dementie is ook alleen welkom. Het begeleidingsteam heeft ervaring in het begeleiden van ouderen met dementie. Door de kleinschalige groepen is er voldoende aandacht voor iedereen. De vakanties in deze categorie zijn bedoeld voor ouderen die qua overige zorg in categorie A of B vallen.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed

Er even lekker tussenuit… volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een welverdiende vakantie te genieten. Onze vakantiebegeleiders staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie zijn ook alleen van harte welkom.

Onze vakantiebegeleiders zorgen voor een vertrouwde aankomst en ondersteunen u en uw reisgenoot tijdens uw vakantie. Samen met de thuiszorg bieden zij dag en nacht de zorg die uw naaste nodig heeft. Dit alles natuurlijk in overleg met u.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Ma 9 mei t/m za 14 mei 2022
(6 dgn)
Ma 29 aug t/m za 3 sep 2022
(6 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier doen ze alles om u een plezierige vakantie te bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel vindt u een gezellige ontmoetingsruimte met open haard. Hier ontmoet u andere gasten of kunt u zich juist even terugtrekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Geniet van een warm bad of van de infraroodsauna. Vakantiebegeleiders van Allegoeds Vakanties helpen graag, als dat nodig is. En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een dieet volgt, serveren de koks voor u de heerlijkste maaltijden.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laag bed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Wat ruimte voor uzelf op zijn tijd is belangrijk. Dat kan met onze vakanties. U bent samen van harte welkom. Als u dat wilt, nemen onze begeleiders de zorg van u over, zodat u ook vakantie heeft. U kunt er met elkaar op uit trekken of juist apart, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is.

Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met bijvoorbeeld een middagje winkelen of fietsen. Maak vooral uw wensen kenbaar. Uw naaste is uiteraard ook alleen welkom, om te genieten van een vakantie en de goede zorg van onze begeleiders.

Tijdens uw vakantie is er een programma met activiteiten in en om het hotel en een aantal excursies. We stemmen dit programma af op de mogelijkheden van de aanwezige gasten. U kunt uiteraard zelf bepalen waar u aan deelneemt.

In de buurt van Lunteren is veel te doen. Wat dacht u van een rondrit naar de Posbank of een bezoek aan Ouwehands Dierenpark? Ook een bezoek aan een museum of boerderij behoort tot de mogelijkheden. Het uiteindelijke programma hoort u als u in Lunteren bent. De vakantiebegeleiders houden daarbij zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Na een uitstapje komt u weer helemaal bij in Het Bosgoed. Geniet van een goede maaltijd, een warm bad in de privé wellnessruimte of zoek juist even de rust op. In het hotel kunt u genieten van een gevarieerd avondprogramma. Denk aan een optreden, een bingoavond of een leuke quiz waarin u met elkaar terug in de tijd gaat. Laat u verrassen en kom naar het gezellige Bosgoed.

A/B
1 pers. kamer € 875,- p.p.
2 pers. kamer € 820,- p.p.

D
1 pers. kamer € 990,- p.p.
2 pers. kamer € 935,- p.p.

Voor mantelzorgers geldt het tarief bij categorie A/B.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.