Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
D Categorie D

Vakanties voor ouderen met (beginnende) dementie

Er even lekker tussenuit? Er zijn diverse mogelijkheden, ook als uw partner, ouder of cliënt te maken heeft met dementie. U kunt samen komen, maar uw partner of ouder met beginnende dementie is ook alleen welkom in onze vakanties. Het vrijwilligersteam, bestaande uit onder andere een verpleegkundige en een nachtwacht, heeft ervaring in het begeleiden van ouderen met dementie. Door de kleinschalige groepen, is er voldoende aandacht.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed

Er even lekker tussenuit… volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een vakantie te genieten. Onze vrijwilligers staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie zijn uiteraard ook alleen welkom in onze vakanties.

Onze vrijwilligers bieden een vertrouwde aankomst en begeleiden u en uw reisgenoot tijdens uw vakantie. Het team van vrijwilligers met onder andere een verpleegkundige en nachtwacht biedt u, samen met de thuiszorg, de zorg die nodig is. Dit alles natuurlijk in overleg met u.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
GEANNULEERD Zo 2 mei t/m vr 7 mei
(6 dgn)
EXTRA zo 11 juli t/m vr 16 juli
(6 dgn)
Ma 23 augustus t/m za 28 augustus
(6 dgn)
Ma 18 oktober t/m za 23 oktober
(6 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u direct de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier weten ze heel goed hoe ze u een plezierige vakantie kunnen bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel bevindt zich een gezellige ontmoetingsruimte met open haard, waar u anderen kunt ontmoeten of waar u zich juist even terug kunt trekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Ziet u uzelf al zitten in een warm bad of de infraroodsauna? Vrijwilligers van Allegoeds Vakanties helpen u, indien nodig, heel graag. En de keuken? Als u al eerder  bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant kunt u genieten van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. De koks serveren ook voor gasten met een dieet de heerlijkste maaltijden.

Wanneer u naar buiten kijkt, ziet u de prachtige bosrijke omgeving, die uitnodigt tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de aanwezige terrassen kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? De jeu-de-boulesbaan biedt een prima mogelijkheid om met andere gasten in actie te komen.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, aangepaste badkamer met douche, hoog toilet, hoog-laag bed en indien nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen kunnen besproken worden. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand op loopafstand van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Wat ruimte voor uzelf is op zijn tijd onmisbaar. Dat kan met onze vakanties. U bent samen welkom, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf thuis te blijven en daar nieuwe energie op te doen. De persoon voor wie u zorgt geniet in de tussentijd van een vakantie en is bij ons in goede handen.

Komt u samen, dan nemen onze vrijwilligers, indien gewenst, de zorg van u over, zodat het voor u ook vakantie is. U kunt er met elkaar op uit trekken of juist apart, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is. Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met bijvoorbeeld een middagje winkelen of fietsen. Maakt u vooral uw wensen kenbaar.

Tijdens uw vakantie is er een programma met activiteiten in en om het hotel en excursies. Dit programma is afgestemd op de mogelijkheden van de aanwezige gasten. U kunt uiteraard zelf bepalen waar u aan deelneemt.

In de buurt van Lunteren is er veel te doen, wat dacht u van een rondrit naar de Posbank of een bezoek aan Ouwehands Dierenpark?  Ook een bezoek aan een museum of boerderij behoort tot de mogelijkheden. Het uiteindelijke programma hoort u als u in Lunteren bent, daarbij houden onze vrijwilligers zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

Na een uitstapje kunt u weer bijkomen in het Bosgoed en genieten van een goede maaltijd, een warm bad in de privé wellnessruimte of juist de rust opzoeken. In het hotel kunt u rekenen op bijvoorbeeld een optreden, een bingoavond of een leuke quiz waarin u met elkaar terug in de tijd gaat. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van activiteiten die u in een vakantie kunt tegenkomen. Laat u verrassen en kom naar het gezellige Bosgoed.

A/B
1 pers. kamer € 835,- p.p.
2 pers. kamer € 780,- p.p.

D
1 pers. kamer € 945,- p.p.
2 pers. kamer € 890,- p.p.

Voor mantelzorgers en begeleiders geldt het tarief zoals vermeld bij categorie A/B.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.