Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Heerlijk bijkomen op de Veluwe

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Groep D

Seniorenvakanties voor gasten met beginnende dementie

U heeft beginnende dementie en wilt graag op vakantie, eventueel samen met uw mantelzorger.
De volgende punten zijn op u én uw eventuele naaste van toepassing:

  • U heeft geen tot lichte zorgondersteuning nodig.
  • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Zo nodig wilt u met uitstapjes voor langere afstanden gebruik kunnen maken van een rolstoel.
  • Bij uitstapjes kunt u een bus in- en uitstappen en plaatsnemen op een busstoel, eventueel met lift.
  • Medicijnen worden, zo nodig, overgedragen aan ons begeleidingsteam.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Heerlijk bijkomen op de Veluwe Heerlijk bijkomen op de Veluwe Heerlijk bijkomen op de Veluwe Heerlijk bijkomen op de Veluwe Heerlijk bijkomen op de Veluwe Heerlijk bijkomen op de Veluwe

In deze vakantie zijn alleen nog 1-persoonskamers beschikbaar.

Volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een welverdiende vakantie te genieten. Onze vakantiebegeleiders staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie zijn ook alleen van harte welkom.

De medewerkers van Het Bosgoed doen er alles aan om u een plezierige vakantie te bezorgen. Rondom het huiselijke hotel heeft u mooi zicht op de bossen en u bent zo in het centrum van Lunteren.

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. U een heerlijke vakantie bezorgen is waar we voor staan. Ons hotel is rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. Ontmoet andere gasten in onze gezellige huiskamer met open haard of geniet onder het genot van een drankje van een goed boek of puzzel.

In onze moderne en aangepaste wellnessruimte geniet u van een warm bad of van de infraroodsauna. Natuurlijk staan we klaar om u een handje te helpen, mocht dat nodig zijn.

En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed onze koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een (medisch) dieet volgt, serveren onze koks voor u de heerlijkste gerechten.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laagbed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis Wifi.

Het hotel ligt prachtig aan de bosrand, op anderhalve kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maken dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Af en toe wat ruimte voor uzelf kan dan net het verschil maken. Met deze vakantie krijgt u de gelegenheid om op te laden. U bent samen welkom, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf thuis te blijven en daar nieuwe energie op te doen. Uw naaste geniet in de tussentijd van een fijne vakantie en is bij ons in goede handen.

Komt u samen, dan nemen onze begeleiders de zorg van u over, uiteraard alleen als u dat wilt. Zo is het voor u ook vakantie. U kunt samen eropuit trekken of juist apart, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is. U kunt deelnemen aan het programma of juist zelf uw tijd indelen, bijvoorbeeld met een middagje winkelen of fietsen. Maak vooral uw wensen kenbaar.

D
1 pers. kamer € 1.090,- p.p.
2 pers. kamer € 1.030,- p.p.

Voor mantelzorgers en begeleiders geldt een aangepast tarief:
1 pers. kamer € 965,- p.p.
2 pers. kamer € 905,- p.p.

In de vakanties van 8 t/m 13 mei en 20 t/m 25 augustus zijn de tweepersoonskamers volgeboekt. U kunt nog wel een eenpersoonskamer boeken.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Zo 15 okt t/m vr 20 okt 2023 (6 dgn) Boeken
landkaart

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.
    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.