Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Helemaal ertussenuit in Lunteren

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

  • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
  • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
  • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
C Categorie C

Vakanties voor ouderen met een intensieve zorgvraag

Deze vakanties zijn voor ouderen die een lichamelijke beperking of aandoening hebben. Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebonden of heeft u door een andere (lichamelijke) reden meer zorg nodig? Dan zijn onze vakanties in de categorie C geschikt voor u. Het begeleidingsteam verleent samen met de thuiszorg de zorg die u nodig heeft.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Helemaal ertussenuit in Lunteren Helemaal ertussenuit in Lunteren Helemaal ertussenuit in Lunteren Helemaal ertussenuit in Lunteren Helemaal ertussenuit in Lunteren Helemaal ertussenuit in Lunteren Helemaal ertussenuit in Lunteren

Er even lekker tussenuit… In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf en leuke uitstapjes maken. Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als u in uw dagelijks leven zorg nodig heeft door een lichamelijke beperking of aandoening. Uw partner of mantelzorger is van harte welkom om met u mee te komen.

Het team van vakantiebegeleiders geeft u – samen met de thuiszorg – alle zorg die u nodig heeft en staat dag en nacht voor u klaar. Daar kunt u op rekenen!

 

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
za 21 mei t/m vr 27 mei 2022
(7 dgn)
Za 2 juli t/m vr 8 juli 2022
(7 dgn)
Za 10 sep t/m vr 16 sep 2022
(7 dgn)
Za 15 okt t/m vr 21 okt 2022
(7 dgn)
Za 19 nov t/m vr 25 nov 2022
(7 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier doen ze alles om u een plezierige vakantie te bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel vindt u een gezellige ontmoetingsruimte met open haard. Hier ontmoet u andere gasten of kunt u zich juist even terugtrekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Geniet van een warm bad of van de infraroodsauna. Vakantiebegeleiders van Allegoeds Vakanties helpen graag, als dat nodig is. En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een dieet volgt, serveren de koks voor u de heerlijkste maaltijden.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laag bed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Wat ruimte voor uzelf op zijn tijd is belangrijk. Dat kan met onze vakanties. U bent samen van harte welkom. Als u dat wilt, nemen onze begeleiders de zorg van u over, zodat u ook vakantie heeft. U kunt er met elkaar op uit trekken of juist apart, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is. Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met bijvoorbeeld een middagje winkelen of fietsen. Maak vooral uw wensen kenbaar. Uw naaste is uiteraard ook alleen welkom, om te genieten van een vakantie en de goede zorg van onze begeleiders.

Uw zorgvraag is geen beperking om mee te doen aan het programma. Sterker nog, het programma is helemaal afgestemd op uw mogelijkheden. Als we eropuit gaan, zorgen we ervoor dat uw  rollator of rolstoel mee kan en dat er voldoende begeleiders zijn om u te ondersteunen.

Er zijn veel leuke uitstapjes in de nabije omgeving van Lunteren. Denk bijvoorbeeld aan het Zandsculpturenfestijn in Garderen, Dierenpark Amersfoort of de Passiflorahoeve met haar prachtige vlindertuin. In Barneveld vindt u het Pluimveemuseum, in Lunteren geeft Museum Oud Lunteren een kijkje in het leven van weleer. In Ede vindt u de Schaapskooi met het natuurcentrum.

U leest het, er is genoeg te doen. Als u in Lunteren bent, hoort u van de vakantiebegeleiders hoe het definitieve programma eruitziet. Komt u ook genieten van gezelligheid en goede zorgen? Tel daar de uitstapjes en activiteiten bij op en u bent er even heerlijk tussenuit!

Za 21 mei t/m vr 27 mei
Za 2 juli t/m vr 8 juli
Za 10 september t/m vr 16 september
Za 15 oktober t/m vr 21 oktober

A/B
1 pers. kamer € 955,- p.p.
2 pers. kamer € 895,- p.p.

C
1 pers. kamer € 1.070,- p.p.
2 pers. kamer € 1.010,- p.p.

Za 19 november t/m vr 25 november
A/B
1 pers. kamer € 670,- p.p.
2 pers. kamer € 615,- p.p.

C
1 pers. kamer € 730,- p.p.
2 pers. kamer € 675,- p.p.

Voor mantelzorgers geldt het tarief bij categorie A/B.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.