Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Eropuit in eigen land
 • Vakanties met zorg en aandacht
 • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Herfstpracht in de Achterhoek

Hotel Hof van Gelre, Lochem
Groep A

Seniorenvakanties zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U maakt geen gebruik van thuiszorg en kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw eventuele medicijnbeheer.
Groep B

Seniorenvakanties met een lichte zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar wat lichte zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

 • U bent volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
 • Met uitstapjes redt u zich met de rollator en kunt u minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus in- en uitstappen, eventueel met lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek

De uitgestrekte bossen in de mooiste kleuren rood, oranje, geel en bruin: de Achterhoek is prachtig in de herfst. Het is een veelzijdige streek met bossen, landgoederen en kleine rivieren. Maar ook met de aantrekkelijke Hanzesteden Zutphen en Deventer. In deze mooie omgeving ligt Hotel Hof van Gelre in Lochem. Wees welkom en geniet van de herfst.

Het hotel beschikt over 46 kamers, een gezellige lounge met open haard, een ruime ontbijtruimte en een sfeervol restaurant. De keuken staat goed bekend en houdt rekening met uw dieet. In de gezellige bar kunt u aanschuiven voor een drankje of een potje biljart. Zit u liever buiten, dan kan dat natuurlijk ook. Op het (deels) overdekte terras met uitzicht op de parktuin kunt u heerlijk zitten.

Wilt u liever actief bezig zijn? Neem een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad (28  ̊C) of maak een ommetje in de omgeving. Eenmaal terug staan de medewerkers weer voor u klaar en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

De kamers zijn comfortabel en beschikken over een bad of douche, toilet, telefoon, televisie, wekkerradio, haardroger, zitje en koffie-/theeservice. U kunt gebruik maken van een lift om naar uw kamer te gaan. In het hotel is gratis Wifi aanwezig.

De prachtige natuur van de Achterhoek leent zich perfect voor een fiets- of wandeltocht. Laat u onderweg verrassen door de prachtige uitzichten en onderbreek uw tocht vooral voor een gezellig terras. Lochem zelf is een gezellig stadje. Het centrum ligt op loopafstand van het hotel.

1 pers. kamer € 970,- p.p.
2 pers. kamer € 840,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Zo 8 okt t/m vr 13 okt 2023 (6 dgn) Boeken
landkaart

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.
  Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.