Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Herfstpracht in de Achterhoek

Hotel Hof van Gelre, Lochem
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek Herfstpracht in de Achterhoek

De uitgestrekte bossen in de mooiste kleuren rood, oranje, geel en bruin: de Achterhoek is prachtig in de herfst. Het is een veelzijdige streek met bossen, landgoederen en kleine rivieren. Maar ook met de aantrekkelijke Hanzesteden Zutphen en Deventer. In deze mooie omgeving ligt Hotel Hof van Gelre in Lochem. Wees welkom en geniet van de herfst.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 9 okt t/m vr 14 okt 2022
(6 dgn)

Het hotel beschikt over 46 kamers, een gezellige lounge met open haard, een ruime ontbijtruimte en een sfeervol restaurant. De keuken staat goed bekend en houdt rekening met uw dieet. In de gezellige bar kunt u aanschuiven voor een drankje of een potje biljart. Zit u liever buiten, dan kan dat natuurlijk ook. Op het (deels) overdekte terras met uitzicht op de parktuin kunt u heerlijk zitten.

Wilt u liever actief bezig zijn? Neem een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad (28  ̊C) of maak een ommetje in de omgeving. Eenmaal terug staan de medewerkers weer voor u klaar en zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt.

De kamers zijn comfortabel en beschikken over een bad of douche, toilet, telefoon, televisie, wekkerradio, haardroger, zitje en koffie-/theeservice. U kunt gebruik maken van een lift om naar uw kamer te gaan. In het hotel is gratis WiFi aanwezig.

De prachtige natuur van de Achterhoek leent zich perfect voor een fiets- of wandeltocht. Laat u onderweg verrassen door de prachtige uitzichten en onderbreek uw tocht vooral voor een gezellig terras. Lochem zelf is een gezellig stadje. Het centrum ligt op loopafstand van het hotel. Een eindje verderop liggen de Hanzesteden Deventer en Zutphen aan de IJssel.

De mooie herfst nodigt uit om de omgeving te verkennen. De vakantiebegeleiders bieden u een herfstprogramma aan met activiteiten in en om het hotel en een aantal excursies. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende begeleiders om u te ondersteunen.

In de omgeving zijn diverse mogelijkheden voor culturele tripjes. Denk bijvoorbeeld aan het MORE museum voor Nederlands Modern Realisme in Gorssel en de Saksische boerderij Erve Brooks. Ook Bronkhorst, het kleinste stadje van Nederland, ligt dichtbij. Onze vakantiebegeleiders vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma wanneer u in Lochem bent.  U bent van harte welkom in Hotel Hof van Gelre in deze gastvrije streek.

1 pers. kamer € 840,- p.p.
2 pers. kamer € 790,- p.p.
2 pers. kamer voor alleen gebruik € 915,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.