Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Het eilandgevoel op Vlieland

Westcord strandhotel Seeduyn, Vlieland
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Het eilandgevoel op Vlieland Het eilandgevoel op Vlieland Het eilandgevoel op Vlieland Het eilandgevoel op Vlieland Het eilandgevoel op Vlieland Het eilandgevoel op Vlieland Het eilandgevoel op Vlieland

Ervaar het ultieme eilandgevoel op het waddeneiland Vlieland. Een vakantie naar een waddeneiland begint al op de boot naar het eiland toe. Op Vlieland kunt u genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur. Het viersterren Strandhotel Seeduyn is dichtbij de Noordzee gelegen. Even helemaal ertussenuit, uitwaaien op het strand en wandelen door de duinen, kom lekker naar Vlieland.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 27 juni t/m vr 2 juli
(6 dgn)
Zo 5 september t/m vr 10 september
(6 dgn)

Luxe genieten

Dit viersterrenhotel heeft tal van faciliteiten in huis: biljarts, loungeruimte, verwarmd binnen- en buitenzwembad, solarium en kapsalon. Een bezoek aan het wellnesscentrum, tegen betaling, met diverse sauna’s en baden en whirlpools maken uw verblijf compleet. In het hotel is gratis WiFi aanwezig.

Ruimte en comfort

Er is voor u als gast veel zorg en aandacht besteed aan ruimte en comfort. De hotelkamers zijn voorzien van onder andere een ruime badkamer met bad, douche en toilet en een Nespresso-apparaat. De kamers zijn standaard uitgerust met boxspringbedden. Alle kamers beschikken over een balkon of terras.

Strand

Deze vakantie draait het om het strand en de kust. Het gezellige dorpje Oost-Vlieland met een historische kern en de vuurtoren op het 40 meter hoge Vuurboetsduin, ligt op nog geen kilometer afstand van het hotel. Achter het dorp Oost-Vlieland ligt het wad. Vanaf de dijk kijkt u uit over de Waddenzee.  Vanuit het hotel wandelt u zo naar het strand van de Noordzee.

Ontdek het eiland

Vrijwilligers bieden u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. Lekker uitwaaien aan het strand mag uiteraard niet ontbreken op dit prachtige eiland, met daarna een drankje in een strandpaviljoen. Ook als u minder mobiel bent, zijn er mogelijkheden om met een strandrolstoel bij de vloedlijn te komen. Tijdens een rondrit kunt u het eiland ontdekken en een bezoek brengen aan het waddencentrum De Noordwester.

Op enkele avonden bieden we u ook een programma aan. U leest het, er is genoeg te doen op het mooie Vlieland. Over het uiteindelijke programma vertellen onze vrijwilligers u graag meer tijdens uw verblijf. Komt u genieten van zon, zee en strand?

Prijzen

1 pers. kamer € 975,- p.p.
2 pers. kamer € 875,- p.p.

Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakanties.

Voor een kamer met zeezijde betaalt u een toeslag van € 50,- per persoon per week.

Bovenstaande tarieven zijn incl. een overtocht met de boot vanaf en naar Harlingen en incl. enkele excursies.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.