Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Kom naar de Achterhoek

Hotel Hof van Gelre, Lochem
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Kom naar de Achterhoek Kom naar de Achterhoek Kom naar de Achterhoek Kom naar de Achterhoek Kom naar de Achterhoek Kom naar de Achterhoek

De uitgestrekte bossen in de mooiste kleuren rood, oranje, geel en bruin: de Achterhoek is prachtig in de herfst. Het is een veelzijdige streek met naast de bossen, landgoederen en kleine rivieren, maar ook de aantrekkelijke Hanzesteden Zutphen en Deventer. In deze mooie omgeving ligt in Lochem  Hotel Hof van Gelre. Wees welkom om hier te genieten van de herfst.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 10 oktober t/m vr 15 oktober
(6 dgn)

Het hotel beschikt over 46 kamers, een gezellige lounge met open haard, een ruime ontbijtruimte en een sfeervol restaurant. De keuken staat goed bekend en is ingesteld op diëten. In de gezellige bar kunt u aanschuiven voor een drankje of een potje biljart. Zit u liever buiten, dan kan dat natuurlijk ook. Op het (deels) overdekte terras met uitzicht op de parktuin is het goed toeven.

Wilt u liever actief bezig zijn? Neem een verfrissende duik in het verwarmde binnenzwembad (28  ̊C) of maak een ommetje in de omgeving. Eenmaal terug staan de medewerkers weer voor u klaar en zorgen ervoor dat het u aan niks ontbreekt.

De kamers zijn comfortabel en beschikken over een bad of douche, toilet, telefoon, televisie, wekkerradio, haardroger, zitje en koffie-/theeservice. U kunt gebruik maken van een lift om de kamers te bereiken. In het hotel is gratis WiFi aanwezig.

De prachtige natuur van de Achterhoek leent zich perfect voor een fiets- of wandeltocht. Laat u onderweg door de bossen en over de landgoederen verrassen door mooie uitzichten of neem plaats op een gezellig terras. Lochem zelf is gezellig en het centrum ligt op loopafstand van het hotel. Een eindje verderop liggen Deventer en Zutphen aan de IJssel.

De mooie herfst nodigt uit om de omgeving te verkennen. Vrijwilligers bieden u een herfstprogramma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. Maakt u gebruik van een rollator of rolstoel tijdens een uitstapje, dan zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden.

In de omgeving zijn er diverse mogelijkheden voor culturele tripjes, onder andere het MORE museum voor Nederlands Modern Realisme in Gorssel en de Saksische boerderij Erve Brooks. Ook het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst, ligt dichtbij. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma wanneer u in Lochem bent.  U bent van harte welkom in Hotel Hof van Gelre in deze gastvrije streek.

1 pers. kamer € 800,- p.p.
2 pers. kamer € 750,- p.p.
2 pers. kamer voor alleen gebruik € 875,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.