Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Lente in Lunteren

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Lente in Lunteren Lente in Lunteren Lente in Lunteren Lente in Lunteren Lente in Lunteren

De lente is een heerlijke tijd om op de Veluwe te zijn. De natuur ontwaakt: bloemen komen op, bloesem aan de bomen en het zonnetje dat steeds warmer wordt. Heeft u zin er in het voorjaar tussenuit te gaan? U bent welkom in het Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed.

Onze vrijwilligers en de medewerkers van Het Bosgoed bezorgen u graag een ontspannen vakantie. Met heerlijke maaltijden, een gevarieerd programma en alle tijd en aandacht. Heeft u hier en daar wat ondersteuning nodig, ook dan staan onze vrijwilligers voor u klaar. Als u gebruik maakt van een rollator en/of rolstoel tijdens uitstapjes, zorgen we voor voldoende vrijwilligers om u te begeleiden. Wat let u nog? Op naar Lunteren!

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
GEANNULEERD Za 15 mei t/m za 22 mei
(8 dgn)
GEANNULEERD Za 22 mei t/m za 29 mei
(8 dgn)
Za 12 jun t/m za 19 jun
(8 dgn)
EXTRA za 26 jun t/m za 3 jul
(8 dgn)
EXTRA za 3 jul t/m za 10 jul
(8 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u direct de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier weten ze heel goed hoe ze u een plezierige vakantie kunnen bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel bevindt zich een gezellige ontmoetingsruimte met open haard, waar u anderen kunt ontmoeten of waar u zich juist even terug kunt trekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Ziet u uzelf al zitten in een warm bad of de infraroodsauna? Vrijwilligers van Allegoeds Vakanties helpen u, indien nodig, heel graag. En de keuken? Als u al eerder  bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant kunt u genieten van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. De koks serveren ook voor gasten met een dieet de heerlijkste maaltijden.

Wanneer u naar buiten kijkt, ziet u de prachtige bosrijke omgeving, die uitnodigt tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de aanwezige terrassen kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? De jeu-de-boulesbaan biedt een prima mogelijkheid om met andere gasten in actie te komen.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, aangepaste badkamer met douche, hoog toilet, hoog-laag bed en indien nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen kunnen besproken worden. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand op loopafstand van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Tijdens deze vakanties zorgen de vrijwilligers voor een uitgebreid excursie- en activiteitenprogramma. Of u deelneemt, bepaalt u natuurlijk zelf. Het is ten slotte vakantie! Mogelijke uitstapjes in de omgeving zijn een bezoek aan het Zandsculpturenfestijn in Garderen, het Dolfinarium, de vlindertuin van de Passiflorahoeve, Dierenpark Amersfoort of de Edese schaapskooi.

Een uitstapje naar een lokale markt of een museum kan ook op het programma staan. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor een wandeling en/of een fietstochtje in de omgeving. Blijft u liever in het hotel? De keuze is aan u! Pak gerust uw puzzelboekje en neem plaats in een comfortabele stoel of speel samen met andere gasten een spelletje. Op enkele avonden wordt u er in het hotel zelf entertainment aangeboden, waar u naar wens kunt aanschuiven.

Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma als u in Lunteren bent.

U heeft de mogelijkheid om twee weken aansluitend op vakantie te komen.

Za 15 mei t/m za 22 mei
Za 22 mei t/m za 29 mei (Pinksteren)
1 pers. kamer € 995,- p.p.
2 pers. kamer € 940,- p.p.

Za 12 jun t/m za 19 jun
1 pers. kamer € 840,- p.p.
2 pers. kamer € 920,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.