Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Ontdek de Veluwe

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

  • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
  • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
  • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
C Categorie C

Vakanties voor ouderen met een intensieve zorgvraag

Deze vakanties zijn voor ouderen die een lichamelijke beperking of aandoening hebben. Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebonden of heeft u door een andere (lichamelijke) reden meer zorg nodig? Dan zijn onze vakanties in de categorie C geschikt voor u. Het vrijwilligersteam met o.a. een verpleegkundige en een nachtwacht verleent u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Ontdek de Veluwe Ontdek de Veluwe Ontdek de Veluwe Ontdek de Veluwe

Er even lekker tussenuit… In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf en leuke uitstapjes maken. Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als u in uw dagelijks leven zorg nodig heeft door een lichamelijke beperking of aandoening. Uw partner of mantelzorger is van harte welkom om met u mee te komen.

Het team van vrijwilligers, bestaande uit onder andere een verpleegkundige en een nachtwacht, geeft u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft en staan dag en nacht voor u klaar. Daar kunt u op rekenen!

 

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
GEANNULEERD zo 9 mei t/m za 15 mei
(7 dgn)
Zo 20 juni t/m za 26 juni
(7 dgn)
EXTRA zo 18 juli t/m za 24 juli
(7 dgn)
Zo 1 augustus t/m za 7 augustus
(7 dgn)
Zo 26 september t/m za 2 oktober
(7 dgn)
Zo 14 november t/m za 20 november
(7 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u direct de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier weten ze heel goed hoe ze u een plezierige vakantie kunnen bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel bevindt zich een gezellige ontmoetingsruimte met open haard, waar u anderen kunt ontmoeten of waar u zich juist even terug kunt trekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Ziet u uzelf al zitten in een warm bad of de infraroodsauna? Vrijwilligers van Allegoeds Vakanties helpen u, indien nodig, heel graag. En de keuken? Als u al eerder  bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant kunt u genieten van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. De koks serveren ook voor gasten met een dieet de heerlijkste maaltijden.

Wanneer u naar buiten kijkt, ziet u de prachtige bosrijke omgeving, die uitnodigt tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de aanwezige terrassen kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? De jeu-de-boulesbaan biedt een prima mogelijkheid om met andere gasten in actie te komen.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, aangepaste badkamer met douche, hoog toilet, hoog-laag bed en indien nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen kunnen besproken worden. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand op loopafstand van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Wat ruimte voor uzelf is op zijn tijd onmisbaar. Dat kan met onze vakanties. U bent samen welkom, dan nemen onze vrijwilligers, indien gewenst, de zorg van u over, zodat het voor u ook vakantie is. U kunt er met elkaar op uit trekken of juist apart, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is. Als mantelzorger of partner heeft u de ruimte om deel te nemen aan het programma of juist zelf uw tijd in te delen met bijvoorbeeld een middagje winkelen of fietsen. Maakt u vooral uw wensen kenbaar. De persoon voor wie u zorgt is uiteraard ook alleen welkom, om te genieten van een vakantie en de goede zorg van onze vrijwilligers.

Uw zorgvraag is geen beperking om mee te doen aan het programma. Sterker nog, het programma is helemaal afgestemd op uw mogelijkheden. Als we er op uit gaan, zorgen we ervoor dat uw eventuele rollator of rolstoel mee kan en dat er voldoende vrijwilligers zijn om u te begeleiden.

Er zijn veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes in de nabije omgeving van Lunteren. U ontvangt het uiteindelijke programma van onze vrijwilligers als u in Lunteren bent. We noemen hier al wel vast wat mogelijkheden: het Zandsculpturenfestijn in Garderen is een aanrader, net als Dierenpark Amersfoort of de Passieflorahoeve met haar prachtige vlindertuin. In Barneveld vindt u het Pluimveemuseum, in Lunteren geeft Museum Oud Lunteren een kijkje in het leven van weleer en in Ede vindt u de Schaapskooi met het natuurcentrum.

U leest het, er is genoeg te doen. Komt u ook genieten van gezelligheid en goede zorgen? Tel daarbij de uitstapjes en activiteiten op en u bent er heerlijk een week tussenuit!

Zo 20 juni t/m za 26 juni
Zo 18 juli t/m za 24 juli
Zo 1 augustus t/m za 7 augustus
Zo 26 september t/m za 2 oktober

A/B
1 pers. kamer € 910,- p.p.
2 pers. kamer € 855,- p.p.

C
1 pers. kamer € 1.020,- p.p.
2 pers. kamer € 965,- p.p.

Zo 14 november t/m za 20 november
A/B
1 pers. kamer € 640,- p.p.
2 pers. kamer € 585,- p.p.

C
1 pers. kamer € 700,- p.p.
2 pers. kamer € 645,- p.p.

Voor mantelzorgers en begeleiders geldt het tarief zoals vermeld bij categorie A/B.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.