Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Ontdek verrassend Drenthe

Hotel De Oringer Marke, Odoorn
Groep B

Seniorenvakanties met een lichte zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar wat lichte zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

  • U bent volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Met uitstapjes redt u zich met de rollator en kunt u minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
  • Bij uitstapjes kunt u een bus in- en uitstappen, eventueel met lift.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Ontdek verrassend Drenthe Ontdek verrassend Drenthe Ontdek verrassend Drenthe Ontdek verrassend Drenthe Ontdek verrassend Drenthe Ontdek verrassend Drenthe

In Zuidoost-Drenthe, net boven Emmen, ligt het mooie dorp Odoorn. Hier vindt u de rust, de ruimte en het groen van oorspronkelijk agrarische brinkdorpen met hun oude boerderijen. Hotel De Oringer Marke heeft een karakteristieke uitstraling en staat in het centrum van Odoorn. Rondom het hotel zijn vele fiets- en wandelmogelijkheden.

De Oringer Marke is speciaal ingericht voor ouderen. U voelt zich hier snel thuis. Het warm en sfeervol ingerichte hotel heeft een terras op het zuiden waar u heerlijk van de zon kunt genieten. Met minder goed weer kunt u toch buiten zitten op het verwarmde en overdekte terras met buitenhaard. Binnen kunt u rustig een boek lezen in de sfeervolle lounge of in de serre, of lekker ontspannen in de sauna. Verder beschikt het hotel over bowlingbanen en kunt u fietsen of E-bikes huren voor een fietstocht in de omgeving.

U kunt in het hele hotel gebruik maken van Wifi.

In dit driesterren superior hotel beschikken de kamers over een douche, toilet, kluisje en televisie. Er zijn twintig kamers zonder drempels en met een verhoogd toilet. Alle hotelkamers op de hoger gelegen etages zijn met een lift goed bereikbaar.

Hotel De Oringer Marke ligt aan de Brink in Odoorn: een ideaal uitgangspunt voor fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur van de Drentse Hondsrug. Het landschap bestaat uit een karakteristieke combinatie van natuur en oude esdorpen.

In de directe omgeving vindt u veel hunebedden en tal van bezienswaardigheden, zoals het museumdorp Orvelte, Wildlands Adventure Zoo Emmen, Versteend Leven in Drouwen en Het Hunebedcentrum in Borger. Laat u tijdens deze vakantie verrassen door Drenthe!

1-pers. kamer € 915,- p.p.

2-pers. kamer € 835,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Zo 10 sep t/m vr 15 sep 2023 (6 dgn) Boeken
landkaart

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.
    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? NNa het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.