Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Parel in ‘t groen

Hotel De Paddestoel, Oisterwijk
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen

In het groene buitengebied van het Brabantse Oisterwijk is het gastvrije hotel “De Paddestoel” gelegen. U kunt hier heerlijk genieten van de bossen en vennen, vanaf een terrasje of juist tijdens een wandeling. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. Voel je welkom in dit fijne hotel omgeven middenin de mooie natuur.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Vr 13 augustus t/m vr 20 augustus
(8 dgn)

Dit mooie hotel is geheel gelijkvloers met een restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Op het ruime terras kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de rustgevende natuur die rondom aanwezig is. Heeft u zin in een drankje, dan kunt u plaatsnemen aan de bar. In het gezellige zitje bij de open haard heeft u een plekje voor het lezen van uw boek of voor een gezellig praatje met uw medegasten. In het hotel is gratis WiFi aanwezig.

Het hotel beschikt over comfortabele kamers met verhoogde boxspringbedden. In uw kamer vindt u een douche, toilet, kitchenette met waterkoker en koelkast, telefoon en televisie. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor een eventuele rollator en/of rolstoel. Vanuit uw kamer kijkt u uit op de tuin en u heeft een eigen terras waar u heerlijk kunt vertoeven.

U hoeft zich in deze mooie omgeving niet te vervelen: u loopt of fietst zo naar de dichtbijgelegen natuurgebieden De Kampina, het Groene Woud en de Mortelen. Maar ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te doen. Bezoek de Oisterwijkse dorpskern waar u al wandelend de vele kleine- en grotere ‘Parels’ ontdekt. Steden als Den Bosch, Tilburg en Eindhoven liggen op slechts 20 minuten afstand.

Vrijwilligers bieden u een programma aan met activiteiten en in en om het hotel en leuke excursies. Op enkele avonden kunt u rekenen op een avondprogramma in het hotel zelf. Leuke dagtrips zijn te maken naar bijvoorbeeld Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek, het Brabants Museum Oud Oosterhout, waar u zich waant in de jaren tussen 1900 en 1950 en Landgoed Baest met de druk bezochte kapel van Onze Lieve Vrouw van de Heilige Eik. Onze vrijwilligers vertellen u graag meer over het uiteindelijke programma als u in Oisterwijk bent. In De Paddestoel heeft u gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!

1 pers. kamer € 975,- p.p.
2 pers. kamer € 920,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.