Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Parel in ‘t groen

Hotel De Paddestoel, Oisterwijk
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen Parel in ‘t groen

In het groene buitengebied van het Brabantse Oisterwijk vindt u het gastvrije hotel De Paddestoel. Hier kunt u heerlijk genieten van de bossen en vennen, vanaf een terrasje of juist tijdens een wandeling. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. U bent van harte welkom in dit fijne hotel middenin de prachtige natuur.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Vr 12 aug t/m vr 19 aug 2022
(8 dgn)

Dit mooie hotel is geheel gelijkvloers, met een restaurant waar u terecht kunt voor een heerlijke maaltijd. Op het ruime terras kunt u lekker ontspannen en genieten van de rustgevende natuur. Heeft u zin in een drankje, dan kunt u plaatsnemen aan de bar. In het gezellige zitje bij de open haard leest u rustig een boek of maakt u een praatje met uw medegasten. In het hotel is gratis WiFi aanwezig.

Het hotel beschikt over comfortabele kamers met verhoogde boxspringbedden. In uw kamer vindt u een douche, toilet, kitchenette met waterkoker en koelkast, telefoon en televisie. Alle kamers bevinden zich op de begane grond en zijn toegankelijk voor een rollator of rolstoel. Vanuit uw kamer kijkt u uit op de tuin en u heeft een eigen terras waar u heerlijk kunt zitten.

U hoeft zich in deze mooie omgeving niet te vervelen: u loopt of fietst zo naar de dichtbijgelegen natuurgebieden De Kampina, het Groene Woud en de Mortelen. Maar ook voor cultuurliefhebbers is er genoeg te doen. Bezoek de Oisterwijkse dorpskern waar u al wandelend de vele kleine en grotere ‘Parels’ ontdekt.

Op een aantal avonden kunt u rekenen op een avondprogramma in het hotel. Leuke dagtrips zijn bijvoorbeeld het Brabants Museum Oud Oosterhout, waar u zich waant in de jaren tussen 1900 en 1950 Landgoed Baest met de druk bezochte kapel van Onze Lieve Vrouw van de Heilige Eik. Het definitieve programma hoort u van de vakantiebegeleiders zodra u in Oisterwijk aankomt. In De Paddestoel heeft u gegarandeerd een onvergetelijk verblijf!

1 pers. kamer € 1.020,- p.p.
2 pers. kamer € 965,- p.p.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.