Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Eropuit in eigen land
 • Vakanties met zorg en aandacht
 • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Samen het nieuwe jaar in

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Groep B

Seniorenvakanties met een lichte zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar wat lichte zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

 • U bent volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
 • Met excursies redt u zich met de rollator en kunt u minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • Bij excursies kunt u een bus in- en uitstappen. U heeft hierbij geen lift nodig.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Groep C

Seniorenvakanties met een medium zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

 • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
 • Met excursies wilt u voor langere afstanden gebruik maken van een rolstoel.
 • Bij excursies kunt u een bus in- en uitstappen (eventueel met lift) en plaatsnemen op een busstoel.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Samen het nieuwe jaar in Samen het nieuwe jaar in Samen het nieuwe jaar in Samen het nieuwe jaar in Samen het nieuwe jaar in Samen het nieuwe jaar in

Voor deze vakantie zijn alleen nog tweepersoonskamers beschikbaar.

Oliebollen, gezelligheid, proosten met een glaasje champagne. Stuk voor stuk ingrediënten voor een sfeervol Oud & Nieuw. U bent van harte welkom in Het Bosgoed om samen met de andere gasten het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard draait deze verwenvakantie niet alleen om Oudjaarsavond.

Op culinair gebied zullen de koks u de hele vakantie verrassen. Er staan een aantal excursies op het programma en ook in Het Bosgoed zelf is veel te beleven.

Goed om te weten

Kerst én Oud & Nieuw vieren in Het Bosgoed? Dat kan. Boek dan beide vakanties en beleef twee fijne weken op de Veluwe.

Warm welkom zonder drempels

Zodra u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. We doen er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Het hotel is gelijkvloers, rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. Het Bosgoed heeft een gezellige huiskamer met een lange, houten leestafel, open haard en een televisiekamer met comfortabele fauteuils. Geniet met een drankje van een goed gesprek, lees op uw gemak een boek, leg een puzzel of doe een spelletje met de medegasten. U heeft volop keuze uit gezelschapsspellen en boeken.

In onze moderne en aangepaste wellnessruimte geniet u van een warm bad of van de infraroodsauna. Natuurlijk staan we klaar om u een handje te helpen, mocht dat nodig zijn.

En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed onze koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een (medisch) dieet volgt, serveren onze koks voor u de heerlijkste gerechten.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. In de tuin van Het Bosgoed ligt een verhard pad waar u een ommetje kunt maken. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een excursie of genieten van een kop koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Comfortabele kamers

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laagbed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis Wifi.

Bosrijke omgeving

Het hotel ligt prachtig aan de bosrand, op anderhalve kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maken dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Feestelijk programma

Op culinair gebied zullen de koks u de hele vakantie verrassen. Er staan een aantal excursies op het programma en ook in Het Bosgoed zelf is veel te beleven. U kunt deelnemen aan een aantal gezellige activiteiten in het hotel, zoals workshops, optredens, een filmavond of lezing. Tijdens uw verblijf hoort u wat de vakantiebegeleiders voor u in petto hebben. Daarbij houden ze zoveel mogelijk rekening met uw wensen.

U beslist zelf of u deelneemt aan het programma. U krijgt uiteraard ook de ruimte om zelf uw eigen invulling te geven aan de dag. Met een boek bij de open haard zitten, een praatje maken met andere gasten, televisie kijken in de knusse televisiekamer of…vul zelf maar in. Het is tenslotte vakantie!

 

Vr 27 dec 2024 t/m do 2 jan 2025 (7 dagen):
1 pers. kamer € 1.175,- p.p.
2 pers. kamer € 1.150,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Vr 27 dec 2024 t/m do 2 jan 2025 (7 dgn) Boeken
landkaart

Anderen over deze vakantie

Ik voel mij hier thuis. Gezellig, veilig en fijne gesprekken
Samen met andere Oud en Nieuw vieren, het mooiste moment van deze vakantie!
Het eten was elke dag weer heerlijk!

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Download dan de flyer.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen. U kunt de flyer ook downloaden.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

  Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.