Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Schatkamer van Twente

Vakantievilla De Sterre
Groep B

Seniorenvakanties met een lichte zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar wat lichte zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

  • U bent volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Met excursies redt u zich met de rollator en kunt u minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
  • Bij excursies kunt u een bus in- en uitstappen. U heeft hierbij geen lift nodig.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Schatkamer van Twente Schatkamer van Twente Schatkamer van Twente Schatkamer van Twente

Helaas, deze vakantie is volgeboekt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Twente is prachtig in de zomer. Houdt u van een weids uitzicht of geniet u juist van de bossen? Met een vakantie in De Sterre heeft u beide! Niet voor niets wordt Losser ook wel de schatkamer van Twente genoemd. Geniet van al het moois dat Twente te bieden heeft!

Voel de zon op uw huid op een mooie zomerdag en geniet van de mooie, groene omgeving. In de nabijgelegen bossen van vakantievilla De Sterre kunt u heerlijk wandelen. Of bezoek één van de omliggende dorpjes. Daarna kunt u bijpraten met de andere gasten op één van de terrassen bij de vakantievilla.

Luxe vakantievilla

De Sterre is dé perfecte plek voor wie op zoek is naar een ontspannen groepsvakantie met rust, ruimte en luxe.

Vanuit de sfeervolle woonkamer kijkt u uit over de weilanden en omliggende bossen. Hier zit u na een boswandeling heerlijk in een stoel bij de kachel of met een drankje aan de bar.

De vakantievilla heeft twee prachtige terrassen. Ook als ’s avonds de buitenlucht afkoelt, zit u hier nog heerlijk beschut en geniet u van het buitenleven. Vanaf het overdekte terras heeft u een prachtig uitzicht over de ruimte tuin en over het Twentse landschap.

Stijlvolle kamers

De Sterre beschikt over stijlvolle slaapkamers met boxspring en een eigen badkamer. De moderne badkamers zijn voorzien van douche, toilet en wastafel. Overal is gratis Wifi.

Schatkamer van Twente

In het oosten van Overijssel ligt Twente, bekend van het prachtige coulissenlandschap, mooie natuurgebieden en groene landgoederen. Pal tegen de grens met Duitsland ligt het plaatsje Losser, in de volksmond ook wel “de schatkamer van Twente” genoemd. Hier kunt u uw vakantie vieren in De Sterre, een vakantievilla op landgoed ’t Borghuis. De natuurgebieden in deze streek zijn ware vogelparadijzen. U vindt hier oude stuwwallen en verstilde zandverstuivingen. In de nabije omgeving liggen idyllische kerkdorpen waar van alles te zien en te beleven is.

Gevarieerd programma

Tijdens elke vakantie zorgt Allegoeds voor een gevarieerd programma met excursies en entertainment. Denk aan een rondrit, een bezoek aan een museum of markt. In de avond geniet u van een lezing, filmavond, workshop of optreden. Zoekt u liever de rust op met een puzzel of een goed boek? Dat kan natuurlijk ook. U beslist zelf waar u aan meedoet.
Het definitieve programma ontvangt u twee weken voor vertrek.

 

Vr 14 juni t/m vr 21 juni 2024 (8 dagen):
1 pers. kamer € 1.165,- p.p.
2 pers. kamer € 1.140,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Vr 14 juni t/m vr 21 juni 2024 (8 dgn) Boeken
landkaart

Anderen over deze vakantie

Een heerlijke ruime vakantieboerderij met een mooi ingerichte en ruime woonkamer. Aanrader!
Niets is teveel!
Zeer attente en zorgzame begeleiders

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Download dan de flyer.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen. U kunt de flyer ook downloaden.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.