Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Uitwaaien met zon, zee en strand

Strandhotel Golfzang, Egmond aan Zee
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand

Overnachten aan de boulevard ? Dat kan in Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. In deze Noord-Hollandse badplaats is naast strand en zee nog veel meer te beleven. Op nog geen 500 meter van het hotel vindt u het gezellige centrum, met terrasjes en winkels met kleding, accessoires en leuke hebbedingen.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 19 juni t/m vr 24 juni 2022
(6 dgn)

Stijlvol hotel

Strandhotel Golfzang is zeer stijlvol ingericht. Dat merkt u al als u binnenkomt in de lobby en bij de receptie. In de moderne lounge van het hotel kunt u rustig zitten met een boek of krant. Daarnaast is er voor onze groep een eigen zaal, waar u uw reisgenoten kunt ontmoeten of deelnemen aan een van de activiteiten uit het programma.

In het restaurant verrassen de koks u dagelijks met iets lekkers. Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar, met een keur aan verse broodjes, zuivel, fruit, dranken en andere lekkernijen. Heerlijk ontbijten en ondertussen genieten van een prachtig uitzicht op zee. Een betere start van de dag is niet denkbaar! Ook het diner wordt ‘s avonds in dit restaurant voor u gereserveerd. U kunt uiteraard in het hele hotel gebruik maken van WiFi.

Luxe, uitgebreide kamers

U verblijft in een ruime en modern ingerichte hotelkamer met een boxpspringbed, toilet en douche, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, televisie, haardroger, kluisje, bureau en een comfortabel zitje. Alle kamers hebben een balkon. Een aantal kamers heeft bovendien een fantastisch uitzicht op zee. Dit maakt uw verblijf nog specialer!

Genoeg te beleven

Het fijne, brede strand, de duinen, het bos: de omgeving van Egmond is mooi en afwisselend. Heerlijk om te fietsen of te wandelen. Ook in de omgeving van Egmond is veel te beleven met Alkmaar en Bergen vlakbij.

Onvergetelijke vakantie

De vakantiebegeleiders bieden u een programma met activiteiten in en om het hotel en een aantal excursies. Een bezoek aan het strand staat uiteraard op het programma. Maar u kunt ook cultuur opsnuiven, bijvoorbeeld met een bezoek aan het Museum van Egmond of de historische stad Alkmaar met eeuwenoude grachten en gezellige winkelstraten. Of ontdek het kunstenaarsdorp Bergen met zijn talloze galerieën.

Het definitieve programma hoort u bij aankomst in Strandhotel Golfzang. Wat het wordt, reken erop dat zij hun uiterste best zullen doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. U bent van harte welkom om de mooie omgeving van Egmond te (her)ontdekken.

1 pers. kamer € 1.125,- p.p.
2 pers. kamer € 1.000,- p.p.

Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakantie.

Voor een kamer met zeezicht betaalt u een toeslag van € 175,- per kamer.

Anderen over deze vakantie

Het eten was werkelijk fantastisch: heerlijk, afwisselend en prachtig gepresenteerd!
Ruime kamer met prachtig uitzicht en gevarieerde en smakelijke maaltijden.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.