Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Uitwaaien met zon, zee en strand

Strandhotel Golfzang, Egmond aan Zee
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand Uitwaaien met zon, zee en strand

Aan de boulevard overnachten? Dat kan in Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. In deze Noord-Hollandse badplaats is echter nog veel meer te beleven. Op nog geen 500 meter van het hotel vindt u het gezellige centrum, met veel terrasjes en winkels met kleding, accessoires en leuke ‘hebbedingen’.

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 6 juni t/m vr 11 juni GEANNULEERD
(6 dgn)
zo 12 sept t/m vr 17 sept EXTRA
(6 dgn)

Stijlvol hotel

Bij binnenkomst in de lobby en receptie merkt u gelijk dat dit hotel zeer stijlvol is. In de moderne lounge van het hotel kunt u plaatsnemen met een boek of krant. Ook is er voor onze groep een eigen zaal beschikbaar, waar u zich met uw vakantiegenoten terug kunt trekken of deel kunt nemen aan een georganiseerde activiteit.

In het restaurant wordt u dagelijks verrast met iets lekkers. Elke ochtend staat een uitgebreid ontbijtbuffet voor klaar, met een keur aan verse broodjes, zuivel, fruit, dranken en andere lekkernijen. En dat terwijl u kunt genieten van een prachtig uitzicht op zee. Een betere start van de dag is niet denkbaar! Ook het diner wordt ‘s avonds in dit restaurant voor u gereserveerd. U kunt uiteraard in het hele hotel gebruik maken van WiFi.

Luxe, uitgebreide kamers

U verblijft in een ruime en modern ingerichte hotelkamer. Naast boxpspringbedden is deze uitgerust met onder andere een toilet en douche, koffie- en theefaciliteiten, telefoon, televisie, haardroger, kluisje, bureau en een comfortabel zitje. De kamers beschikken tevens over een balkon, waarbij een aantal kamers bovendien een fantastisch uitzicht op zee biedt. Dit maakt uw verblijf specialer!

Genoeg te beleven

Vanuit je hotel zo de boulevard opstappen en uitkijken over het strand: daar krijg je toch meteen een vakantiegevoel van. In het Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee voelt dat zeker zo. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. Naast het fijne strand is het ook heerlijk om in het centrum van Egmond eens rond te kijken of een terrasje te pakken.

Onvergetelijke vakantie

Vrijwilligers bieden u een programma aan met activiteiten in en om het hotel en excursies. Een bezoek aan het strand staat uiteraard op het programma. Daarnaast is er op ook de gelegenheid juist cultuur op te snuiven, bijvoorbeeld met een bezoek aan het Museum van Egmond of de historische stad Alkmaar met eeuwenoude grachten en gezellige winkelstraten, of ontdek het kunstenaarsdorp Bergen.

De vrijwilligers vertellen u het uiteindelijke programma tijdens uw verblijf in Golfzang. Wat het ook zal worden, reken erop dat zij hun uiterste best zullen doen om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Wees welkom om de mooie omgeving van Egmond te (her)ontdekken.

1 pers. kamer € 1.040,- p.p.
2 pers. kamer € 940,- p.p.

Er is beperkt plek voor minder mobiele gasten in deze vakanties.

Voor een kamer met zeezijde betaalt u een toeslag van € 175,- per kamer.

Anderen over deze vakantie

Het eten was werkelijk fantastisch: heerlijk, afwisselend en prachtig gepresenteerd!
Ruime kamer met prachtig uitzicht en gevarieerde en smakelijke maaltijden.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.