Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Voorjaar op de Veluwe

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Voorjaar op de Veluwe Voorjaar op de Veluwe Voorjaar op de Veluwe Voorjaar op de Veluwe Voorjaar op de Veluwe Voorjaar op de Veluwe

De natuur ontwaakt. Bomen staan in de knop, de eerste lammetjes mogen naar buiten en de grote lijster kondigt met zijn zang het voorjaar aan. De lente is een heerlijke tijd om op de Veluwe te zijn. Wilt u ook van het voorjaar genieten? Kom dan naar Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed.

De vakantiebegeleiders en medewerkers van Het Bosgoed bezorgen u graag een ontspannen vakantie. Met heerlijke maaltijden, een gevarieerd programma en alle tijd en aandacht. Heeft u hier en daar wat ondersteuning nodig, ook dan staan we voor u klaar. Als u gebruik maakt van een rollator of rolstoel tijdens uitstapjes, zorgen we voor voldoende begeleiders om u te helpen. Wat let u nog? Op naar de Veluwe!

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Za 14 mei t/m za 21 mei 2022
(8 dgn)
Za 4 juni t/m za 11 juni 2022
(8 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier doen ze alles om u een plezierige vakantie te bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel vindt u een gezellige ontmoetingsruimte met open haard. Hier ontmoet u andere gasten of kunt u zich juist even terugtrekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Geniet van een warm bad of van de infraroodsauna. Vakantiebegeleiders van Allegoeds Vakanties helpen graag, als dat nodig is. En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een dieet volgt, serveren de koks voor u de heerlijkste maaltijden.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laag bed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Tijdens deze vakanties zorgen de vakantiebegeleiders voor een aantrekkelijk excursie- en activiteitenprogramma. U bepaalt zelf of u deelneemt. Het is tenslotte vakantie! Misschien bezoekt u het Zandsculpturenfestijn in Garderen, het Dolfinarium, de vlindertuin van de Passiflorahoeve, Dierenpark Amersfoort of de Edese schaapskooi.

Een uitstapje naar een lokale markt of een museum kan ook op het programma staan. Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor een wandeling of fietstocht in de omgeving. Blijft u liever in het hotel? De keuze is aan u! Pak gerust uw puzzelboekje en neem plaats in een comfortabele stoel. Of speel samen met andere gasten een spelletje. Op enkele avonden kunt u genieten van  entertainment in het hotel. U bepaalt uiteraard zelf of u aanschuift.

Het definitieve programma hoort u bij aankomst in Lunteren. Onze vakantiebegeleiders vertellen u er dan graag meer over.

Za 14 mei t/m za 21 mei 2022
Za 4 juni t/m za 11 juni 2022 (Pinksteren)
1 pers. kamer € 1.040,- p.p.
2 pers. kamer € 985,- p.p.

 

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.