Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Warme Winterdagen A|B

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (met uitzondering van hulp bij het aan-/uittrekken van steunkousen)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U kunt uzelf volledig zelfstandig verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • In het hotel kunt u zich zelfstandig verplaatsen, zonodig met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaatsnemen op een busstoel,  eventueel met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Warme Winterdagen A|B Warme Winterdagen A|B Warme Winterdagen A|B Warme Winterdagen A|B Warme Winterdagen A|B Warme Winterdagen A|B

Genieten van een warm haardvuur en fijn gezelschap in een sfeervol hotel? Boek uw vakantie tijdens de Warme Winterdagen. Van 30 januari  t/m 26 februari bent u van harte welkom in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren. U kunt kiezen uit vier vakanties met elk een aantrekkelijk thema. Tijdens uw vakantie kunt u deelnemen aan een gevarieerd programma met excursies, activiteiten en avondentertainment. We ontvangen u graag!

De volgende themavakanties bieden wij aan tijdens de Warme Winterdagen:

Winterwonderland:
Geniet van de winter, dé tijd om knus bij de open haard te zitten, gezellig spelletjes te spelen en echte winterkost te eten. Uiteraard gaan we ook op stap, onder andere naar het IJsbeeldenfestival in Zwolle.

Crea doen en kunst beleven:
Houdt u van creatief bezig zijn en kunt u ook zo van kunst genieten? Dan kunt u deze week uw hart ophalen. Met creatieve workshops en een bezoek aan het Kröller-Müller Museum in Otterlo belooft dit een fijne vakantie te worden.

Ontwaken uit de winterslaap:
Bloemschikken met bloembollen, wandelen op de Veluwe: in deze winterse week kijken we al een beetje vooruit naar de lente.

 

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 6 t/m za 12 feb 2022 (Crea en kunst)
(7 dgn)
Zo 13 t/m za 19 feb 2022 (Wonderland)
(7 dgn)
Zo 20 t/m za 26 feb 2022 (Winterslaap)
(7 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier doen ze alles om u een plezierige vakantie te bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel vindt u een gezellige ontmoetingsruimte met open haard. Hier ontmoet u andere gasten of kunt u zich juist even terugtrekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Geniet van een warm bad of van de infraroodsauna. Vakantiebegeleiders van Allegoeds Vakanties helpen u graag, als dat nodig is. En de keuken? Als u al eerder  bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant kunt u genieten van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een dieet volgt, serveren de koks voor u de heerlijkste maaltijden.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel  kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laagbed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maken dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

WINTERWONDERLAND

De winter, een seizoen met zijn eigen charme. Zeker als de natuur verstilt en ons trakteert op bepoederde velden en glinsterende parels aan de takken. Dé tijd om knus bij de open haard te zitten, gezellig spelletjes te spelen en echte winterkost te eten. Daar kunt u op rekenen tijdens uw verblijf in Het Bosgoed.

Uiteraard gaan we er ook op uit deze vakantie. Wat dacht u van een excursie naar het prachtige IJsbeeldenfestival in Zwolle, het grootste winterevenement van Nederland! Ook in Het Bosgoed zelf is genoeg te beleven met entertainment en leuke activiteiten. Komt u ook genieten van de winter?

CREA DOEN EN KUNST BELEVEN

Bent u graag creatief bezig en geniet u van kunst? Dan kunt u deze vakantie uw hart ophalen in Het Bosgoed.

Naast creatieve workshops kunt u aanschuiven bij de creatafel Neem uw eigen handwerkje mee of maak een kunstwerk met het hobbymateriaal op de creatafel. Tijdens een bezoek aan het Kröller-Müller Museum in Otterlo heeft u alle tijd om de werken van Van Gogh te bekijken en leert u meer over zijn werk en de andere kunstwerken in dit mooie museum.

ONTWAKEN UIT DE WINTERSLAAP

Het is nog winter, maar in gedachten kijkt u vast stiekem al uit naar de lente. Naar de vrolijke kleuren van de krokussen en de eerste lentezon op uw huid. Tijd om wakker te worden uit de winterslaap!

Voel de winter tijdens een wandeling op de Veluwe en ervaar tegelijkertijd hoe de natuur weer ontwaakt. De boswachter wandelt met ons mee en vertelt over winter en voorjaar op de Veluwe. Met bloemschikken met bloembollen brengen we de lente nog dichterbij. Tijdens een beautymiddag leggen we u heerlijk in de watten, zodat u zelf ook helemaal klaar bent voor de lente.

1 pers. kamer  € 650,- p.p.
2 pers. kamer € 615,- p.p.

 

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Vul het formulier en u ontvangt de Allegoeds vakantiebrochure thuis. U kunt de brochure ook downloaden.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan via onderstaand formulier het vrijwilligerspakket aan. Hier zit ook een aanmeldingsformulier bij.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.