Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Warme Winterdagen B|C

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

  • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
  • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
  • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
C Categorie C

Vakanties voor ouderen met een intensieve zorgvraag

Deze vakanties zijn voor ouderen die een lichamelijke beperking of aandoening hebben. Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebonden of heeft u door een andere (lichamelijke) reden meer zorg nodig? Dan zijn onze vakanties in de categorie C geschikt voor u. Het vrijwilligersteam met o.a. een verpleegkundige en een nachtwacht verleent u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Warme Winterdagen B|C Warme Winterdagen B|C Warme Winterdagen B|C Warme Winterdagen B|C Warme Winterdagen B|C

Genieten van een warm haardvuur en fijn gezelschap in een sfeervol hotel? Dat is wat wij u tijdens onze Warme Winterdagen aanbieden. Boek deze vakantie en ontwaak uit de winterslaap!

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 30 januari t/m vr 4 februari 2022
(6 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier doen ze alles om u een plezierige vakantie te bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel vindt u een gezellige ontmoetingsruimte met open haard. Hier ontmoet u andere gasten of kunt u zich juist even terugtrekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Geniet van een warm bad of van de infraroodsauna. Vakantiebegeleiders van Allegoeds Vakanties helpen u graag, als dat nodig is. En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant kunt u genieten van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een dieet volgt, serveren de koks voor u de heerlijkste maaltijden.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

 

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laagbed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis WiFi.

 

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maken dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

 

ONTWAKEN UIT DE WINTERSLAAP

Het is nog winter, maar in gedachten kijkt u vast stiekem al uit naar de lente. Naar de vrolijke kleuren van de krokussen en de eerste lentezon op uw huid. Tijd om wakker te worden uit de winterslaap!

Voel de winter tijdens een wandeling op de Veluwe en ervaar tegelijkertijd hoe de natuur weer ontwaakt. De boswachter wandelt met ons mee en vertelt over winter en voorjaar op de Veluwe. Met bloemschikken met bloembollen brengen we de lente nog dichterbij. Tijdens een beautymiddag leggen we u heerlijk in de watten, zodat u zelf ook helemaal klaar bent voor de lente.

 

A/B
1 pers. kamer € 600,- p.p.
2 pers. kamer € 570,- p.p.

C
1 pers. kamer € 625,- p.p.
2 pers. kamer € 600,- p.p.

Voor mantelzorgers geldt het tarief bij categorie A/B.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.