Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B

Deze vakantieweken zijn helaas geannuleerd.

Genieten van de warmte van een knisperend haardvuur, met een fijn gezelschap in een sfeervol hotel? Dat is wat wij u tijdens onze Warme Winterdagen aanbieden. Van 2  t/m 28 februari bent u van harte welkom in Allegoeds  Groepshotel Het Bosgoed. In deze weken organiseren wij vier vakanties die elk in het teken staan van een aantrekkelijk thema. Tijdens deze vakanties kunt u deelnemen aan een gevarieerd programma met excursies, activiteiten en avondentertainment. U bent van harte welkom!

De volgende themavakanties bieden wij aan tijdens de Warme Winterdagen:
Pret met de tablet:
Tijdens deze vakantie leert u (beter) hoe u een tablet gebruikt, met gezellige workshops. Daarnaast maken we gezellige uitstapjes, zoals een bezoek aan Beeld en Geluid in Hilversum.

Crea doen en kunst beleven:
Houdt u van creatief bezig zijn en kunt u ook zo van kunst genieten? Dan kunt u deze week uw hart ophalen. Met verschillende creatieve workshops en een bezoek aan het Centraal Museum Utrecht, belooft dit een fijne vakantie te worden.

Ontwaken uit de winterslaap:
Bloemschikken met bloembollen, wandelen op de Veluwe: in deze winterse week kijken we al een beetje vooruit naar de lente die ons staat te wachten.

 

Mogelijkheden
Datum
Aantal dagen
Zo 7 februari t/m za 13 februari (Crea)
(7 dgn)
Zo 14 februari t/m za 20 februari (Tablet)
(7 dgn)
Zo 21 februari t/m za 27 februari (Winterslaap)
(7 dgn)

Wanneer u binnenkomt in dit hotel voelt u direct de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. Hier weten ze heel goed hoe ze u een plezierige vakantie kunnen bezorgen. Het hotel is geheel rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. In het hotel bevindt zich een gezellige ontmoetingsruimte met open haard, waar u anderen kunt ontmoeten of waar u zich juist even terug kunt trekken met een krant, boek of puzzel.

Tijdens uw verblijf kunt u kosteloos gebruik maken van de volledig aangepaste wellnessruimte. Ziet u uzelf al zitten in een warm bad of de infraroodsauna? Vrijwilligers van Allegoeds Vakanties helpen u, indien nodig, heel graag. En de keuken? Als u al eerder  bent geweest, weet u hoe goed de koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant kunt u genieten van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. De koks serveren ook voor gasten met een dieet de heerlijkste maaltijden.

Wanneer u naar buiten kijkt, ziet u de prachtige bosrijke omgeving, die uitnodigt tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. Op de aanwezige terrassen kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een uitstapje of genieten van een kopje koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? De jeu-de-boulesbaan biedt een prima mogelijkheid om met andere gasten in actie te komen.

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, aangepaste badkamer met douche, hoog toilet, hoog-laag bed en indien nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen kunnen besproken worden. Overal is gratis WiFi.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand op loopafstand van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

PRET MET DE TABLET
Al een paar jaar is deze themaweek zeer geliefd. Lekker vakantie vieren én (beter) leren hoe u een tablet gebruikt. Iedere dag neemt u op een ontspannen manier, twee uur deel aan een workshop over het gebruik en de mogelijkheden van een tablet. U wordt daarbij ingedeeld op niveau, van absolute beginners tot gevorderden. Wie weet mailt u straks direct uw vakantiefoto’s door naar uw (klein)kinderen! U kunt uw eigen tablet (van na 2017) meenemen of u huurt er een bij ons.

Natuurlijk vieren we ook vakantie: we maken een aantal leuke uitstapjes, zoals een bezoek aan Beeld en Geluid in Hilversum en ’s avonds genieten we van avondentertainment in de sfeervolle lounge. Mogen we u (wederom) verwelkomen?

CREA DOEN EN KUNST BELEVEN

Houdt u van creatief bezig zijn en kunt u ook zo van kunst genieten? Dan kunt u deze week uw hart ophalen in Het Bosgoed.

Naast een  lettermozaïek-  en een schilderworkshop, is er de gelegenheid om bij de ingerichte creatafel aan te schuiven met een handwerkje of iets te maken van al het knutselmateriaal dat aanwezig is. Tijdens een bezoek aan het Kröller-Müller Museum in Otterlo hebben we alle tijd om de werken van Van Gogh te bekijken en leren we meer over zijn werken en de andere kunstwerken in dit mooie museum.

ONTWAKEN UIT DE WINTERSLAAP

Het is nog winter, maar in ons hoofd gaan we soms stiekem al naar het volgende seizoen: de lente. We worden wakker uit de winterslaap, zien de lentebloemen al voor ons en voelen het lentezonnetje.

We voelen nog de winter wanneer we wandelen op de Veluwe, maar we zien ook hoe de natuur weer ontwaakt. De boswachter vertelt over de Veluwe in de winter en het voorjaar. We brengen de lente nog wat dichterbij en gaan bloemschikken met bloembollen. Tijdens een beautymiddag wordt u heerlijk in de watten gelegd, zodat u zelf ook helemaal klaar bent voor de lente.

1 pers. kamer  € 615,- p.p.
2 pers. kamer € 585,- p.p.

Huur tablet: €40,- voor de hele week.

De “Pret met de Tablet” en “Terug in de tijd” weken kunnen verlengd worden voor € 60,- p.p. per nacht.

Brochure aanvragen

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken in onze brochure. Vul het formulier en u ontvangt ‘m thuis of download hier de brochure.

Vrijwilligers pakket aanvragen

Lijkt het je wat om vrijwilliger te worden bij Allegoeds Vakanties? Vraag dan nu meer informatie en een aanmeldingsformulier aan via het formulier.

Flyers pakket aanvragen

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Of bent u zelf al eens meegeweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos ons flyerpakket aan.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of locaties? Stel uw vraag en we komen er spoedig op terug.