Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar

Vakantievilla Het Hallehuis
Groep C

Seniorenvakanties met een medium zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

  • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Met excursies wilt u voor langere afstanden gebruik maken van een rolstoel.
  • Bij excursies kunt u een bus in- en uitstappen (eventueel met lift) en plaatsnemen op een busstoel.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar Zorgeloos genieten in Overijssel: voorjaar

In Overijssel bent u omringd door bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren zoals de Vecht. U vindt er ook leuke dorpjes, prachtige Middeleeuwse Hanzesteden en indrukwekkende kastelen. Kom hier uw vakantie vieren en geniet van een ontspannen verblijf in een mooie, groene omgeving. Vakantievilla Het Hallehuis is een volledig aangepaste, sfeervolle groepsaccommodatie op landgoed De Imminkhoeve.

Vier het voorjaar
De dagen worden alweer wat langer en het zonnetje komt steeds vaker tevoorschijn. Dit is dé tijd om te genieten van de Sallandse omgeving. Op de verharde paden op het landgoed kunt u met rollator of rolstoel een ommetje maken en daarna genieten van een kop koffie of thee op het terras bij de vakantievilla. Of ga eropuit en bezoek één van de gezellige stadjes in de omgeving.

 

Sfeervolle vakantievilla

U verblijft in het Hallehuis, een vrijstaande Saksische Herenboerderij op landgoed De Imminkhoeve. Deze boerderij is speciaal gereserveerd voor de Allegoeds groep.

Het Hallehuis is rolstoelvriendelijk ingericht. Er is een recreatieruimte, een eet- en woonkamer aanwezig. Ook kunt u gebruik maken van de gezellige snoezelbadkamer. De boerderij heeft een zonnig privéterras waar u heerlijk kunt ontspannen. De lounge met een knusse haard en diverse zitjes maken het landhuis sfeervol en gezellig. De wandelpaden op het terrein zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Na een mooie wandelroute kunt u heerlijk op het privéterras van het Hallehuis zitten om te genieten van een lekker kopje koffie of thee. Heeft u geen zin om het landgoed te verlaten? Landgoed De Imminkhoeve heeft ook een eigen winkeltje met souvenirs, ansichtkaarten, cadeautjes en meer.

Ruime kamers

De kamers bevinden zich op de begane grond. Deze kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer met douche, toilet en alarmknop. Overal is gratis Wifi.

Groene en gastvrije omgeving

Salland ligt in het Westen van Overijssel. In deze landstreek zijn veel landgoederen, landhuizen en kastelen te vinden. U bent hier omringd door bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren zoals de Vecht. Bezoek landgoederen, oude molens en musea en ontdek zo de historie van het Vechtdal. Houdt u van winkelen? In de omgeving zijn gezellige stadjes zoals Ommen, Raalte, Dalfsen, Zwolle en Nijverdal.

Gevarieerd programma

Onze vakantiebegeleiders bieden u in deze vakantie een gevarieerd programma met activiteiten, excursies en vermaak. Uiteraard beslist u zelf waar u aan meedoet. Het programma is helemaal afgestemd op uw mogelijkheden. Wanneer we eropuit gaan, zorgen we voor voldoende begeleiders om u te ondersteunen. Zo kunt u op uw eigen tempo genieten van uw vakantie. Het definitieve programma ontvangt u twee weken voor vertrek.

 

Za 20 april t/m vr 26 april 2024 (7 dagen):
1 pers. kamer € 1.180,- p.p.
2 pers. kamer € 1.150,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Za 20 apr t/m vr 26 apr 2024 (7 dgn) Boeken
landkaart

Anderen over deze vakantie

Leiding en vrijwilligers zetten zich volledig in om het iedereen naar de zin te maken
Gezellige sfeer, zowel met gasten als vrijwilligers
We zijn mee geweest met een excursie naar een kasteel. Prachtig!

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Download dan de flyer.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen. U kunt de flyer ook downloaden.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.
    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.