Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Zorgeloos genieten in Overijssel

Landgoed Hotel De Imminkhoeve, Lemele
Groep C

Seniorenvakanties met een medium zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar wat lichte zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

  • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Met uitstapjes wilt u voor langere afstanden gebruik maken van een rolstoel.
  • Bij uitstapjes kunt u een bus in- en uitstappen en plaatsnemen op een busstoel, eventueel met lift.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.

Wanneer u een vakantie in groep C boekt, combineren we deze bij sommige vakanties met vakantiegroep C+. Er is bij deze gecombineerde vakanties een beperkt aantal C+ plekken, zodat iedereen van een heerlijke vakantie geniet.

Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel Zorgeloos genieten in Overijssel

Helaas is deze vakantie volgeboekt. U kunt zich via het aanmeldformulier nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

De Imminkhoeve bevindt zich in een mooie groene omgeving in Overijssel waar u kunt genieten van een ontspannen verblijf. De volledig aangepaste groepsaccommodatie is sfeervol en geschikt voor iedereen die net even wat extra zorg en aandacht tijdens de vakantie nodig heeft. Al ruim 45 jaar wordt dit landgoed met zorg en aandacht gerund.

U verblijft in het Hallehuis, een vrijstaande Saksische Herenboerderij. Deze boerderij is speciaal gereserveerd voor de Allegoeds groep, met een zonnig privéterras. De lounge met een knusse haard en diverse zitjes maken het landhuis heel sfeervol en gezellig!

De wandelpaden op het terrein zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Na een mooie wandelroute kunt u heerlijk op het privéterras van het Hallehuis zitten om te genieten van een lekker kopje koffie of thee. Heeft u geen zin om het landgoed te verlaten? De Imminkhoeve heeft ook een eigen winkeltje met souvenirs, ansichtkaarten, cadeautjes en meer.

De kamers bevinden zich op de begane grond. Deze kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer met douche, toilet en alarmknop.

U bent omringd door bossen, heide, zandverstuivingen en rivieren zoals de Vecht. Bezoek landgoederen, oude molens en musea en ontdek zo de historie van het Vechtdal. Houdt u van winkelen? In de omgeving zijn gezellige stadjes zoals Ommen, Raalte, Dalfsen, Zwolle en Nijverdal.

1 pers. kamer € 965,- p.p.
2 pers. kamer € 905,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Za 30 sep t/m vr 6 okt 2023 (7 dgn) Boeken
landkaart

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.
    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.