Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte
Toevoeging aan het vakantieaanbod

Toevoeging aan het vakantieaanbod

We doen ons best om veel variatie in ons vakantieprogramma aan te brengen, zodat u altijd met ons op vakantie kunt, of u nu wel of geen zorg nodig heeft. Sommige vakanties zijn bij uitstek geschikt als u goed ter been bent, andere vakanties zijn vooral bedoeld voor mensen die meer zorg nodig hebben. Uiteraard hebben onze gasten zelf ook hun voorkeuren voor een bepaalde periode of regio. We proberen hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten. Om die reden hebben we een aantal vakanties aangepast.

Herfstpracht in de Achterhoek: nu ook voor gasten uit de B-groep

De Achterhoek is prachtig in de herfst. Daar willen we zoveel mogelijk gasten van laten genieten! We kregen veel verzoeken van mensen die lichte zorg nodig hebben en toch graag mee zouden willen. We hebben daarom besloten deze vakantie ook open te stellen voor mensen uit de B-groep.

Samen het nieuwe jaar in: nu ook voor gasten uit de C-groep

Kerst vieren in Het Bosgoed was al mogelijk voor gasten die wat meer zorg nodig hebben. We hebben besloten om ook de week rond Oud en Nieuw open te stellen voor deze C-groep. Zo kunt u gezellig met leeftijdgenoten het nieuwe jaar inluiden, ook als u zorg nodig heeft. Als u al de kerstvakantie bij Het Bosgoed had geboekt kunt u deze vakantie bijboeken. Uiteraard bent u ook van harte welkom als u geen of lichte zorg nodig heeft.