Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Stoppers plaatsen

Allegoeds Vakanties is onderdeel van Stichting Allegoeds, een stichting met de ANBI-status. We willen zoveel mogelijk senioren de mogelijkheid bieden om op vakantie te gaan. Adverteren is een effectieve manier om deze senioren te bereiken, maar ons budget is beperkt. Helpt u ons mee om onze vakanties onder de aandacht te brengen? U kunt dit doen door gebruik te maken van onze stopperadvertenties, wanneer er lege plekken opgevuld moeten worden in uw uitgave.

Allegoeds Vakanties organiseert al ruim 50 jaar vakanties voor senioren in speciaal geselecteerde accommodaties in Nederland. Onze vrijwilligers bieden hen persoonlijke aandacht, de benodigde zorg en een ontspannen programma. In alle vakanties is het contact met de gasten eigenlijk het belangrijkste: een luisterend oor, een wandeling of samen lachen. In de campagne wijzen we belangstellenden op de vakanties van Allegoeds, speciaal voor senioren met of zonder zorgvraag en voor senioren met beginnende dementie.

Stoppers downloaden
U kunt hier de stoppers van Allegoeds Vakanties downloaden. We hebben 27 formaten en deze zijn beschikbaar in full colour.

Stoppers 2024 (27x)

 

Media