Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Stoppers plaatsen

Allegoeds Vakanties is onderdeel van Stichting Allegoeds, een stichting met de ANBI-status. We willen zoveel mogelijk ouderen de mogelijkheid bieden om op vakantie te gaan. Adverteren is een effectieve manier om deze ouderen te bereiken, maar ons budget is beperkt. Helpt u ons mee om onze vakanties onder de aandacht te brengen? U kunt dit doen door gebruik te maken van onze stopperadvertenties, wanneer er lege plekken opgevuld moeten worden in uw uitgave.

Allegoeds Vakanties organiseert al 50 jaar vakanties voor ouderen in speciaal geselecteerde accommodaties in Nederland. Onze vrijwilligers bieden ouderen persoonlijke aandacht, de benodigde zorg en een ontspannen programma. In alle vakanties is het contact met de gasten eigenlijk het belangrijkste: een luisterend oor, een wandeling of samen lachen. In de campagne roepen we belangstellenden op kosteloos een vakantiebrochure aan te vragen.

Stoppers downloaden
U kunt hier de stoppers van Allegoeds Vakanties downloaden. We hebben 26 formaten en deze zijn beschikbaar in full colour.

Stoppers 2022 (26x)

 

Media