Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Vakanties met of zonder zorg
 • Enthousiaste vrijwilligers
 • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Vind de vakantie die bij u past

A Categorie A

Vakanties voor ouderen zonder zorgvraag

U heeft geen zorg nodig, maar gaat wel graag volledig verzorgd op vakantie.
Bij deze categorie zijn alle onderstaande punten op uw van toepassing:

 • U maakt geen gebruik van thuiszorg (hulp bij aan-/uittrekken van steunkousen uitgezonderd)
 • U bent zowel binnen als buiten over langere afstanden volledig mobiel. U kunt minimaal 30 minuten aaneengesloten wandelen.
 • U gebruikt geen rollator.
 • U bent in staat uzelf volledig zelfstandig te verzorgen, inclusief uw medicijnenbeheer
B Categorie B

Vakanties voor ouderen met een lichte zorgvraag

Kunt u zichzelf in het dagelijks leven goed redden, maar heeft u hier en daar ondersteuning nodig? Dan zijn de vakanties in de categorie B geschikt voor u.

Bij deze categorie zijn onderstaande punten op u van toepassing:

 • U maakt eventueel in de ochtend en/of avond gebruik van thuiszorg.
 • Binnen de accommodatie kunt u zich zelfstandig verplaatsen, eventueel met behulp van een rollator.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus instappen en plaats nemen op een busstoel,  zonodig met een lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen we u attenderen op het innemen hiervan.
C Categorie C

Vakanties voor ouderen met een intensieve zorgvraag

Deze vakanties zijn voor ouderen die een lichamelijke beperking of aandoening hebben. Bent u bijvoorbeeld rolstoelgebonden of heeft u door een andere (lichamelijke) reden meer zorg nodig? Dan zijn onze vakanties in de categorie C geschikt voor u. Het vrijwilligersteam met o.a. een verpleegkundige en een nachtwacht verleent u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft.

D Categorie D

Vakanties voor ouderen met (beginnende) dementie

Er even lekker tussenuit? Er zijn diverse mogelijkheden, ook als uw partner, ouder of cliënt te maken heeft met dementie. U kunt samen komen, maar uw partner of ouder met beginnende dementie is ook alleen welkom in onze vakanties. Het vrijwilligersteam, bestaande uit onder andere een verpleegkundige en een nachtwacht, heeft ervaring in het begeleiden van ouderen met dementie. Door de kleinschalige groepen, is er voldoende aandacht.

Benieuwd welke categorie voor u van toepassing is? Bekijk het hier.

Lente in Lunteren

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
De lente is een heerlijke tijd om op de Veluwe te zijn. De natuur ontwaakt: bloemen komen op, bloesem aan de bomen en het zonnetje dat steeds warmer wordt. Heeft u zin er in het voorjaar tussenuit te gaan? U bent welkom in het Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed.

De Veluwe op haar mooist

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Middenin het bos genieten van de natuur. De zon, het geluid van de vogeltjes op een mooie zomerdag: de Veluwe is prachtig! De bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling en ook in de directe omgeving van Lunteren zijn volop excursiemogelijkheden.

Kleurrijk najaar in Lunteren

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Kleurrijke blaadjes die naar beneden dwarrelen in de herfst: de Veluwe is prachtig! De bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling en ook in de directe omgeving van Lunteren zijn volop excursiemogelijkheden. Middenin het bos genieten van de natuur.

Sfeervolle kerstdagen in Het Bosgoed

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
De Kerstdagen doorbrengen in een sfeervol hotel met fijn gezelschap? Dat is mogelijk in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed. U krijgt een warm welkom en wordt de hele week in de watten gelegd. Het hotel zelf is helemaal in kerstsferen gehuld voor een feestelijk geheel.

Gezellige Oud en Nieuw

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Oliebollen, gezelligheid, proosten met een glaasje champagne… Allemaal ingrediënten voor een sfeervol Oud & Nieuw. U bent welkom in Het Bosgoed om samen met anderen het nieuwe jaar in te luiden. Uiteraard gaat het niet alleen om Oudjaarsavond, tijdens de hele week zult u flink verwend worden. Op culinair gebied zullen de koks u verrassen en er staan een aantal uitstapjes op het programma.

Ontdek de Veluwe

Categorie
BC
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Er even lekker tussenuit… In een andere omgeving genieten van een volledig verzorgd verblijf en leuke uitstapjes maken. Er zijn mogelijkheden genoeg, ook als u in uw dagelijks leven zorg nodig heeft door een lichamelijke beperking of aandoening. Uw partner of mantelzorger is van harte welkom om met u mee te komen.

Heerlijk bijkomen in Het Bosgoed

Categorie
D
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Er even lekker tussenuit… volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een vakantie te genieten. Onze vrijwilligers staan dag en nacht voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie zijn uiteraard ook alleen welkom in onze vakanties.

Genieten in het Drents-Friese Wold A/B

Categorie
AB
Hotel de Vrije Vogel, Elsloo
Bos, heide, stuifzand: het Drents-Friese Wold is één van Nederlandse mooiste en grootste nationale parken. Aan de rand van dit afwisselende natuurgebied ligt Groepshotel De Vrije Vogel. Een gezellige en gastvrije accommodatie te midden van het groen. In de Vrije Vogel kunt u terecht voor A/B en B/C-vakanties (lichte tot intensieve zorgvraag).
 • Vlakbij de een van de grootste en mooiste nationale parken van Nederland
 • Comfortabele en gezellige kamers
 • Zowel Friesland als Drenthe ontdekken

Genieten in het Drents-Friese Wold B/C

Categorie
BC
Hotel de Vrije Vogel, Elsloo
Bos, heide, stuifzand: het Drents-Friese Wold is één van Nederlandse mooiste en grootste nationale parken. Aan de rand van dit afwisselende natuurgebied ligt Groepshotel De Vrije Vogel. Een gezellige en gastvrije accommodatie te midden van het groen. In de Vrije Vogel  kunt u terecht voor A/B en B/C-vakanties (lichte tot intensieve zorgvraag). In al deze vakanties is er een team van vrijwilligers aanwezig met onder andere een verpleegkundige en een nachtwacht. Zij bieden u een veilige aankomst en geven u, samen met de thuiszorg, de zorg die u nodig heeft en staan dag en nacht voor u klaar.

De natuur van de Brabantse Kempen

Categorie
AB
Hotel De Postelhoef, Luykgestel
In de Brabantse Kempen, de grensstreek met België, vindt u Hotel De Postelhoef in Luyksgestel. Het ruim opgezette hotel ligt op een rustige locatie en is omringd door prachtige bossen, vennen en heidevelden. De Postelhoef is goed toegankelijk voor mensen die gebruik maken van een rollator of rolstoel. Veel gasten komen keer op keer terug, omdat ze het hier heerlijk vinden.

Parel in ‘t groen

Categorie
AB
Hotel De Paddestoel, Oisterwijk
In het groene buitengebied van het Brabantse Oisterwijk is het gastvrije hotel “De Paddestoel” gelegen. U kunt hier heerlijk genieten van de bossen en vennen, vanaf een terrasje of juist tijdens een wandeling. Het hotel heeft een huiselijke sfeer en is van alle gemakken voorzien. Voel je welkom in dit fijne hotel omgeven middenin de mooie natuur.

Het eilandgevoel op Vlieland

Categorie
AB
Westcord strandhotel Seeduyn, Vlieland
Ervaar het ultieme eilandgevoel op het waddeneiland Vlieland. Een vakantie naar een waddeneiland begint al op de boot naar het eiland toe. Op Vlieland kunt u genieten van de rust, ruimte en prachtige natuur. Het viersterren Strandhotel Seeduyn is dichtbij de Noordzee gelegen. Even helemaal ertussenuit, uitwaaien op het strand en wandelen door de duinen, kom lekker naar Vlieland.

Uitwaaien met zon, zee en strand

Categorie
AB
Strandhotel Golfzang, Egmond aan Zee
Vanuit je hotel zo de boulevard opstappen en uitkijken over het strand: daar krijg je toch meteen een vakantiegevoel van. In het Strandhotel Golfzang in Egmond aan Zee voelt dat zeker zo. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand. Naast het fijne strand is het ook heerlijk om in het centrum van Egmond eens rond te kijken of een terrasje te pakken.
 • Prachtige omgeving
 • Fantastisch hotel
 • Zeer divers programma

Ontdek Waterrijk Weerribben-Wieden

Categorie
AB
Buitengoed Fredeshiem, Steenwijk-De Bult
Bossen, heidevelden en glooiende heuvels: In het midden van de Nationale Parken Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld ligt Buitengoed Fredeshiem. Deze groene plek staat garant voor een heerlijke, ontspannen vakantie.

Kom naar de Achterhoek

Categorie
AB
Hotel Hof van Gelre, Lochem
De uitgestrekte bossen in de mooiste kleuren rood, oranje, geel en bruin: de Achterhoek is prachtig in de herfst. Het is een veelzijdige streek met naast de bossen, landgoederen en kleine rivieren, maar ook de aantrekkelijke Hanzesteden Zutphen en Deventer. In deze mooie omgeving ligt in Lochem Hotel Hof van Gelre. Wees welkom om hier te genieten van de herfst.

GEANNULEERD —– Warme Winterdagen A|B

Categorie
AB
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Deze vakantieweken zijn helaas geannuleerd. ------ Genieten van de warmte van een knisperend haardvuur, met een fijn gezelschap in een sfeervol hotel? Dat is wat wij u tijdens onze Warme Winterdagen aanbieden. In deze weken organiseren wij vier vakanties die elk in het teken staan van een aantrekkelijk thema. U bent van harte welkom!
 • 7 dagen genieten
 • Leuke thema's en activiteiten
 • Warm gezelschap in de koude winterdagen

GEANNULEERD —- Warme Winterdagen B|C

Categorie
BC
Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Deze vakantieweek is helaas geannuleerd. ----- Genieten van de warmte van een knisperend haardvuur, met een fijn gezelschap in een sfeervol hotel? Dat is wat wij u tijdens onze Warme Winterdagen aanbieden. In deze vakantie staat het thema "Crea doen en kunst beleven" centraal.