Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Heerlijk bijkomen op de Veluwe: zomer

Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed, Lunteren
Groep D

Seniorenvakanties voor gasten met beginnende dementie

U heeft beginnende dementie en wilt graag op vakantie, eventueel samen met uw mantelzorger.
De volgende punten zijn op u én uw eventuele naaste van toepassing:

  • U heeft geen tot lichte zorgondersteuning nodig.
  • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Zo nodig wilt u met excursies voor langere afstanden gebruik kunnen maken van een rolstoel.
  • Bij excursies kunt u een bus in- en uitstappen (eventueel met lift) en plaatsnemen op een busstoel.
  • Medicijnen worden, zo nodig, overgedragen aan ons begeleidingsteam.

Woont u zelfstandig, dan bent u ook alleen van harte welkom. Woont u in een verzorgingshuis, dan vragen wij u om samen met uw mantelzorger met ons op vakantie te gaan. Dan heeft u een vertrouwd persoon bij u.

Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Heerlijk bijkomen op de Veluwe: zomer Heerlijk bijkomen op de Veluwe: zomer Heerlijk bijkomen op de Veluwe: zomer Heerlijk bijkomen op de Veluwe: zomer

U bent van harte welkom in Het Bosgoed, voor een fijne vakantie samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie. Hier geniet u van een volledig verzorgde vakantie met leuke activiteiten en excursies. Onze vakantiebegeleiders staan voor u beiden klaar en bezorgen u graag een ontspannen vakantie waarin u zelf het tempo kunt bepalen. Gasten met beginnende dementie die zelfstandig thuis wonen, zijn ook alleen van harte welkom.

Zorg en aandacht
Het Bosgoed heeft alles in huis om senioren met dementie een prettig verblijf te bezorgen. Onze vakantiebegeleiders zorgen voor een vertrouwde aankomst en ondersteunen u en uw reisgenoot tijdens uw vakantie. Samen met de thuiszorg bieden zij dag en nacht de zorg die uw naaste nodig heeft. Dit alles natuurlijk in overleg met u.

Warm welkom zonder drempels

Zodra u binnenkomt in dit hotel voelt u meteen de warme, vriendelijke en gemoedelijke sfeer. We doen er alles aan om u een heerlijke vakantie te bezorgen. Het hotel is gelijkvloers, rolstoeltoegankelijk en voorzien van de benodigde aanpassingen om u een plezierig verblijf te garanderen. Het Bosgoed heeft een gezellige huiskamer met een lange, houten leestafel, open haard en een televisiekamer met comfortabele fauteuils. Geniet met een drankje van een goed gesprek, lees op uw gemak een boek, leg een puzzel of doe een spelletje met de medegasten. U heeft volop keuze uit gezelschapsspellen en boeken.

In onze moderne en aangepaste wellnessruimte geniet u van een warm bad of van de infraroodsauna. Natuurlijk staan we klaar om u een handje te helpen, mocht dat nodig zijn.

En de keuken? Als u al eerder bent geweest, weet u hoe goed onze koks u culinair kunnen verwennen. In het restaurant geniet u van al het lekkers dat iedere dag voor u klaarstaat. Ook als u een (medisch) dieet volgt, serveren onze koks voor u de heerlijkste gerechten.

De prachtige bosrijke omgeving nodigt uit tot een wandeling of een tochtje op een (rolstoel)fiets. In de tuin van Het Bosgoed ligt een verhard pad waar u een ommetje kunt maken. Op de terrassen bij het hotel kunt u in de zon of juist in de schaduw uitrusten van een excursie of genieten van een kop koffie of thee. Wilt u liever actief bezig zijn? Kom dan samen met de andere gasten in actie op de jeu-de-boulesbaan.

Comfortabele kamers

Alle drempelloze één- en tweepersoonskamers hebben een televisie, een aangepaste badkamer met douche en hoog toilet, een hoog-laagbed en waar nodig een alarmeringssysteem. Bijzondere (zorg)wensen zijn altijd bespreekbaar. Overal is gratis Wifi.

Bosrijke omgeving

Het hotel ligt prachtig aan de bosrand, op anderhalve kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maken dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

Even opladen

Bent u mantelzorger voor uw partner, vader of moeder? Dan komt er heel wat op u af. Af en toe wat ruimte voor uzelf kan dan net het verschil maken. Met deze vakantie krijgt u de gelegenheid om op te laden. U bent samen welkom, maar u kunt er ook voor kiezen om zelf thuis te blijven en daar nieuwe energie op te doen. Uw naaste geniet in de tussentijd van een fijne vakantie en is bij ons in goede handen.

Komt u samen, dan nemen onze begeleiders de zorg van u over, uiteraard alleen als u dat wilt. Zo is het voor u ook vakantie. U kunt samen eropuit trekken of juist apart, met de geruststellende gedachte dat uw reisgenoot in goede handen is. U kunt deelnemen aan het programma of juist zelf uw tijd indelen, bijvoorbeeld met een middagje winkelen of fietsen. Maak vooral uw wensen kenbaar.

 

Zo 25 aug t/m vr 30 aug 2024 (6 dagen):
1 pers. kamer € 1.270,- p.p.
2 pers. kamer € 1.210,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Zo 25 aug t/m vr 30 aug 2024 (6 dgn) Boeken
landkaart

Anderen over deze vakantie

Ik wil volgend jaar weer!
Ik heb mij prima geamuseerd en was beslist niet oververmoeid
Ruime, rustige kamer. Goed bed, leuke plaats. Eten goed, vers voedsel van eigen bodem. Goed klaargemaakt.

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Download dan de flyer.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen. U kunt de flyer ook downloaden.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.