Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Nieuws

 

Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2020

In een tijd dat ons groepshotel Het Bosgoed geen gasten kan ontvangen en de vakanties van Allegoeds Vakanties niet door kunnen gaan, lijkt het vreemd om terug te kijken naar 2019. Toch doen we dat graag, 2019 was een jaar waar we met trots op terug kijken. We hebben veel gasten een mooie tijd kunnen bieden. En we kijken er samen met onze geweldige vrijwilligers naar uit, dit over een tijdje weer te kunnen doen. Bekijk hier ons jaarverslag waarin wij terugblikken op 2019.
Lees meer
Corona informatie

Corona informatie

Eindelijk het kan weer! Vanaf half augustus gaat een deel van onze vakanties weer van start. We kijken hier samen met onze vrijwilligers ontzettend naar uit. Uiteraard nemen we de nodige maatregelen in lijn met de aanbevelingen van het RIVM. Zo is het voor ons vooralsnog alleen mogelijk vakanties te verzorgen aan gasten zonder of met een lichte zorgvraag. Kijkt u na deze roerige periode ook uit naar een vakantie, om even lekker tot rust te komen, mooie uitstapjes te maken en dat alles in een fijn gezelschap? Vanaf september hebben we nog enkele plaatsen vrij bij verschillende vakanties. Neem een kijkje op onze website of neem telefonisch contact op, zodat we met u kunnen kijken wat er mogelijk is. (21-07-2020)
Wegdromen naar zonnige dagen

Wegdromen naar zonnige dagen

Soms wil je gewoon even wegdromen naar een zonnige dag, heerlijk ontspannen in het zwembad.. met een boekje in de schaduw, lekker eten, drinken ⛱ ☀️ Kijk op onze site voor vakantie-inspiratie. (05-03-2020)
Kunst beleven in het Kröller-Müller Museum

Kunst beleven in het Kröller-Müller Museum

Een week die in het teken staat van kunst en creativiteit, dan mag een bezoekje aan het mooie Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe niet ontbreken. 🌻 (13-02-2020) Nieuwsgierig naar de creativiteit van onze gasten? Kijk dan op onze facebookpagina...
Pret met de tablet

Pret met de tablet

Een email sturen, de krant lezen, muziek luisteren of juist een filmpje kijken? Er is zoveel mogelijk op een tablet! Deze week gaan onze gasten, begeleid door een grote groep van vrijwilligers, aan de slag met de tablet. Vandaag alweer dag drie van onze workshop “Pret met de tablet” en onze gasten worden steeds behendiger. Deze deelnemer checkt even of de website van Allegoeds Vakanties wel echt gebruiksvriendelijk is 😅😉 (05-02-2020)
1 2 3