Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Nieuws

 

Vacature: communicatiemedewerker

Vacature: communicatiemedewerker

Stichting Allegoeds zoekt een communicatiemedewerker voor 16 uur per week. Iets voor jou? Reageer dan snel.
Lees meer
Warme Winterdagen

Warme Winterdagen

Ze zijn er weer, de Warme Winterdagen: een heerlijke verwenvakantie in de koude winterperiode. Van 30 januari t/m 26 februari 2022 bent u van harte welkom in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren.
Lees meer
Jaarverslag 2020

Jaarverslag 2020

2020, met gemengde gevoelens kijken wij erop terug. In ons jaarverslag komen naast de cijfers ook medewerkers van Allegoeds Vakanties en Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed aan het woord, evenals een vrijwilliger. Hoe was dit jaar voor hen? (juli 2021)
Lees meer
Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR)

Stichting Allegoeds (KvK nr. 30086288) is aangesloten bij SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen onze reizen onder de garantie van SGR. De SGR heeft besloten dat aangesloten organisaties aan vakantiegangers vanaf 1 februari 2021 per persoon per boeking 5 Euro in rekening dienen te brengen. Allegoeds Vakanties heeft besloten bij de gasten die na 1 augustus 2021 op vakantie gaan, dit bedrag in rekening te gaan brengen.
Weer op vakantie

Weer op vakantie

We zijn hier zo blij, afgelopen weken hebben we onze gasten weer fijne vakanties kunnen bezorgen. Hier hebben we heel erg naar uitgekeken, evenals onze vrijwilligers en zeker de gasten. Een vakantie bij ons is zoveel meer dan er even tussenuit zijn, het betekent ook echte aandacht van onze vrijwilligers, samen zijn met anderen, nieuwe indrukken opdoen. Na afgelopen jaar kan iedereen dit heel goed gebruiken. (juni 2021)
1 2 3 6