Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Nieuws

 

Vacature: zorgmedewerkers

Vacature: zorgmedewerkers

Om onze gasten de juiste zorg te bieden is Allegoeds Vakanties op zoek naar Zorgmedewerkers, die in de ochtend en avond samen met onze vrijwilligers zorg verlenen. (29-04)
Lees meer
B/C en D vakantie mei

B/C en D vakantie mei

Helaas hebben we moeten besluiten om de B/C vakantie en de D vakantie in mei te annuleren. We hopen elkaar later dit jaar weer te mogen ontmoeten. Daarvoor in de plaats hebben we twee extra weken in juli. In het vakantieoverzicht zijn de nieuwe data van deze vakanties te zien. (24-03-2021)
Dank voor het vertrouwen

Dank voor het vertrouwen

Op 1 februari a.s. verlaat ik Allegoeds. Na 13 jaar als directeur van deze prachtige stichting ga ik op mijn eigen verzoek met pensioen. In de afgelopen jaren is Allegoeds uitgegroeid tot een stabiele organisatie die vakanties ‘met een sociale plus’ mogelijk maakt voor ouderen die zorg, hulp of begeleiding nodig hebben. Zo vele gasten die we blij konden maken met een mooie vakantie via Allegoeds Vakanties of Het Bosgoed. Zo vele mooie en positieve reacties die ik mocht lezen, na afloop van een vakantie die van betekenis was geweest. Heel graag wil ik alle gasten, vrijwilligers, collega’s en onze samenwerkingspartners van harte bedanken voor het vertrouwen in Allegoeds. Dankbaar en tevreden kijk ik achterom. Hartelijk dank, het ga u goed, ik wens u voor de toekomst Allegoeds ! Jos Breuer
Minisysmposium ‘Vakantie? Wacht maar tot het virus weg is!’

Minisysmposium ‘Vakantie? Wacht maar tot het virus weg is!’

Op 21 januari organiseerde Stichting Allegoeds het digitale minisysmposium ‘Vakantie? Wacht maar tot het virus weg is!’ Centraal stonden de dilemma’s bij het organiseren van vakanties voor mensen met een beperking. Moeten zij langer wachten dan Nederlanders zonder beperking? Sprekers van De Zonnebloem, Buitenhof Reizen, De Vrije Vogel, SRG Aangepaste Vakanties, Sailwise, Het Vakantiebureau, Tendens Vakanties en Stichting Allegoeds gaven hierop hun antwoord. (26-01-2021)
Lees meer
Warme Winterdagen

Warme Winterdagen

WARME WINTERDAGEN - Helaas hebben we moeten besluiten om de Warme Winterdagen in februari te annuleren. We hopen elkaar later dit jaar weer te mogen ontmoeten.
1 2 3 5