Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Nieuws

 

Allegoeds bij Lunteren Bruist

Allegoeds bij Lunteren Bruist

Op zaterdag 13 mei organiseerde Lunteren Aktief de verenigings- en organisatiemarkt 'Lunteren Bruist' in het Westhoffhuis te Lunteren. Onze collega's Marieke, Thea en Regina hadden veel aanloop bij de stand van Allegoeds Vakanties. Kon je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse in een leuke vrijwilligersfunctie of een baan als zorgmedewerker? Laat het ons weten, dan maken we snel een afspraak.
Lees meer
Toevoeging aan het vakantieaanbod

Toevoeging aan het vakantieaanbod

We doen ons best om veel variatie in ons vakantieprogramma aan te brengen, zodat u altijd met ons op vakantie kunt, of u nu wel of geen zorg nodig heeft. Sommige vakanties zijn bij uitstek geschikt als u goed ter been bent, andere vakanties zijn vooral bedoeld voor mensen die meer zorg nodig hebben. Uiteraard hebben onze gasten zelf ook hun voorkeuren voor een bepaalde periode of regio. We proberen hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten. Om die reden hebben we een aantal vakanties aangepast.
Lees meer
Vakantie voor mensen met beginnende dementie: even tot rust komen

Vakantie voor mensen met beginnende dementie: even tot rust komen

Volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een welverdiende vakantie te genieten. U komt weer helemaal tot rust en bent weer even partner, zoon of dochter in plaats van mantelzorger. Voor de vakanties in augustus en oktober hebben we nog een paar kamers vrij.
Lees meer
Uitwaaien op de Wadden

Uitwaaien op de Wadden

Altijd al eens naar een van de Waddeneilanden gewild? Dit is uw kans. Op Vlieland kunt u heerlijk wandelen aan het strand en genieten van de rust.
Lees meer
Gezocht: chauffeurs

Gezocht: chauffeurs

Zonder chauffeurs geen excursies en rondritten. En dat is nou juist wat de vakanties voor veel senioren zo bijzonder maakt. Wil jij als vrijwilliger bijdragen aan een onvergetelijke vakantie voor senioren? Word dan chauffeur bij Allegoeds.
Lees meer
1 2