Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Nieuws

 

Bijna!

Bijna!

2021 wat kijken wij ernaar uit! Niet alleen vanwege ons 50 (!) jarig jubileum, maar vooral om onze gasten weer mooie vakanties te kunnen bezorgen. Bij deze ook een sneak peak van onze nieuwe brochure 😉, die zeer binnenkort weer op de deurmat ligt.
Annuleren

Annuleren

Coronavirus Vanwege de nieuwe maatregelen van het RIVM hebben wij moeten besluiten onze vakanties voor de komende weken te annuleren. We hopen met heel ons hart dat we met de feestdagen wel weer samen zijn en onze gasten dan een fijne vakantie kunnen bieden. (05-11-2020)
Nieuwe maatregelen

Nieuwe maatregelen

De laatste weken zijn er door het RIVM nieuwe maatregelen afgekondigd. Wij volgen deze adviezen uiteraard op de voet. Gelukkig is het nog steeds mogelijk om onze gasten een fijne vakantie te bezorgen. Dit doen wij dan met veel liefde en aandacht, maar ook met een protocol. In dit protocol staan de maatregelen die wij nemen in lijn met de aanbevelingen van het RIVM. Dit gaf ons het inzicht en de handvatten dat het nog steeds mogelijk is een mooie vakantie te bezorgen. De afgelopen maanden is dit ook door onze gasten bevestigd: zij hebben kunnen ontspannen, genoten van de omgeving en uitstapjes en hadden het fijn met elkaar. En dat is waar wij weer blij van worden. (19-10-2020)
Protocol

Protocol

In het groene buitengebied van het Brabantse Oisterwijk vindt op dit moment onze eerste vakantieweek weer plaats. Wat zijn we blij onze gasten weer een fijne vakantie te kunnen bezorgen. Daar is, uiteraard, wel het een en ander aan vooraf gegaan. Achter de schermen is hard gewerkt aan een uitgebreid protocol met maatregelen in lijn met de aanbevelingen van het RIVM. Een protocol klinkt misschien niet zo gezellig, maar het gaf ons ook het inzicht en de handvatten dat het nog steeds mogelijk is een mooie vakantie te verzorgen. Een vakantie waarin onze gasten heerlijk kunnen ontspannen, genieten van de omgeving en uitstapjes en het fijn met elkaar hebben. En dat is waar wij weer blij van worden. 💛 (19-08-2020)
Onze vakanties zijn weer begonnen!

Onze vakanties zijn weer begonnen!

Hoe kun je je dag nu beter beginnen dan lekker, buiten bewegen ☀️. Onze vakanties zijn weer begonnen! 🍀 (17-08-2020)
1 2 3 4