Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Vakanties met of zonder zorg
  • Enthousiaste vrijwilligers
  • De mooiste locaties door heel Nederland
Lettergrootte

Nieuws

 

Corona informatie

Corona informatie

Corona info Door het coronavirus hebben wij helaas onze vakanties t/m 4 juli geannuleerd. Allegoeds Vakanties volgt de ontwikkelingen op de voet en de adviezen en maatregelen van de overheid c.q. het RIVM nemen wij uiteraard over. We oriënteren ons ook wat de consequenties zijn voor de uitvoering van onze vakanties. Mochten vakanties geannuleerd worden, dan nemen wij contact op met de gasten. Informatie over het doorgaan van onze vakanties, zullen wij op onze website melden. We hopen elkaar snel weer te zien, en kijken ernaar uit mooie vakanties voor onze gasten te organiseren. We wensen iedereen veel sterkte in deze tijd en een goede gezondheid. (25-05-2020)
Wegdromen naar zonnige dagen

Wegdromen naar zonnige dagen

Soms wil je gewoon even wegdromen naar een zonnige dag, heerlijk ontspannen in het zwembad.. met een boekje in de schaduw, lekker eten, drinken ⛱ ☀️ Kijk op onze site voor vakantie-inspiratie. (05-03-2020)
Kunst beleven in het Kröller-Müller Museum

Kunst beleven in het Kröller-Müller Museum

Een week die in het teken staat van kunst en creativiteit, dan mag een bezoekje aan het mooie Kröller-Müller Museum in Nationaal Park De Hoge Veluwe niet ontbreken. 🌻 (13-02-2020) Nieuwsgierig naar de creativiteit van onze gasten? Kijk dan op onze facebookpagina...
Pret met de tablet

Pret met de tablet

Een email sturen, de krant lezen, muziek luisteren of juist een filmpje kijken? Er is zoveel mogelijk op een tablet! Deze week gaan onze gasten, begeleid door een grote groep van vrijwilligers, aan de slag met de tablet. Vandaag alweer dag drie van onze workshop “Pret met de tablet” en onze gasten worden steeds behendiger. Deze deelnemer checkt even of de website van Allegoeds Vakanties wel echt gebruiksvriendelijk is 😅😉 (05-02-2020)
De natuur in!

De natuur in!

In het midden van de Nationale Parken Weerribben-Wieden en het Dwingelderveld ligt Buitengoed Fredeshiem. Dit jaar biedt Allegoeds twee vakantieweken aan op deze mooie plek in de natuur. Bekijk de mogelijkheden en wellicht bezoekt u dit jaar de bossen en heide in dit prachtige gebied. (15-01-2020)
1 2