Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Nieuws

Op de hoogte blijven van het vakantieaanbod? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van Allegoeds Vakanties. Deze nieuwsbrief verschijnt maximaal 4x per jaar. U kunt zich onderaan deze pagina aanmelden.

 

Warme Winterdagen

Warme Winterdagen

Ze zijn er weer, de Warme Winterdagen: een heerlijke verwenvakantie in de koude winterperiode. Van 27 januari t/m 24 februari 2024 bent u van harte welkom in Allegoeds Groepshotel Het Bosgoed in Lunteren.
Lees meer
Vakanties in 2024: zo blijft u op de hoogte

Vakanties in 2024: zo blijft u op de hoogte

Het vakantieprogramma voor 2024 is bijna klaar. Wilt u meteen op de hoogte zijn van de vakantiebestemmingen in het nieuwe jaar? Abonneer u dan op de nieuwsbrief van Allegoeds Vakanties.
Lees meer
Vakantie voor mensen met beginnende dementie: even tot rust komen

Vakantie voor mensen met beginnende dementie: even tot rust komen

Volledig verzorgd vakantie vieren en leuke uitstapjes maken. U bent van harte welkom om samen met uw partner, vader of moeder met beginnende dementie van een welverdiende vakantie te genieten. U komt weer helemaal tot rust en bent weer even partner, zoon of dochter in plaats van mantelzorger. Voor de vakantie in oktober hebben we nog een paar 1-persoonskamers vrij.
Lees meer
Allegoeds bij Lunteren Bruist

Allegoeds bij Lunteren Bruist

Op zaterdag 13 mei organiseerde Lunteren Aktief de verenigings- en organisatiemarkt 'Lunteren Bruist' in het Westhoffhuis te Lunteren. Onze collega's Marieke, Thea en Regina hadden veel aanloop bij de stand van Allegoeds Vakanties. Kon je er niet bij zijn, maar heb je wel interesse in een leuke vrijwilligersfunctie of een baan als zorgmedewerker? Laat het ons weten, dan maken we snel een afspraak.
Lees meer
Toevoeging aan het vakantieaanbod

Toevoeging aan het vakantieaanbod

We doen ons best om veel variatie in ons vakantieprogramma aan te brengen, zodat u altijd met ons op vakantie kunt, of u nu wel of geen zorg nodig heeft. Sommige vakanties zijn bij uitstek geschikt als u goed ter been bent, andere vakanties zijn vooral bedoeld voor mensen die meer zorg nodig hebben. Uiteraard hebben onze gasten zelf ook hun voorkeuren voor een bepaalde periode of regio. We proberen hier zoveel mogelijk bij aan te sluiten. Om die reden hebben we een aantal vakanties aangepast.
Lees meer
1 2 3