Heeft u een vraag? Neem contact op!
  • Eropuit in eigen land
  • Vakanties met zorg en aandacht
  • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Onbezorgde vakantie aan de kust

Appartementencomplex De Egmonden, Egmond aan Zee
Groep C

Seniorenvakanties met een medium zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

  • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
  • Met excursies wilt u voor langere afstanden gebruik maken van een rolstoel.
  • Bij excursies kunt u een bus in- en uitstappen (eventueel met lift) en plaatsnemen op een busstoel.
  • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.
Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust

Helaas, deze vakantie is volgeboekt. U kunt zich nog wel aanmelden voor de wachtlijst. 

Geniet van een heerlijke strandvakantie in een luxe appartement. Appartementencomplex De  Egmonden is rolstoelvriendelijk en van alle gemakken voorzien. Zo kunt u zorgeloos met vakantie!

Luxe appartementencomplex

In dit luxe appartementencomplex hebben wij als groep een eigen ruimte waar wij met elkaar verblijven, met elkaar eten en van waaruit we activiteiten ondernemen. Ook biedt dit complex wellness-faciliteiten aan zoals een rolstoelvriendelijke fitnessruimte, infraroodcabine en twee speciaal aangepaste in hoogte verstelbare baden.

Appartement met keuken, woon- en slaapkamer

U heeft uw eigen appartement met een keukentje en een woonkamer met zithoek, tafel en tv. Zo kunt u zelf kiezen of u in de gemeenschappelijke ruimte beneden wilt zijn of u zich liever even terugtrekt in uw appartement. U kunt natuurlijk ook lekker buiten op uw balkon zitten en van de zon genieten! In uw keukentje kunt u zelf koffie of thee maken of een fles water koel zetten.

Uw slaapkamer heeft twee bedden, waarvan minimaal één hoog-laag bed. De meeste appartementen hebben nog een tweede slaapkamer waar één of hooguit twee vakantiebegeleiders zullen slapen. Zij zijn te gast in uw appartement en maken alleen gebruik van hun slaapkamer, niet van uw keukentje en zitkamer.  Overal is gratis Wifi.

De badkamer in het appartement deelt u wel met de begeleider. In de badkamer vindt u een dubbele wastafel in twee hoogtes en twee douches, waarvan één met opklapbare douchestoel, en een in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels. In de hal van het appartement is nog een tweede toilet.

Brede stranden en prachtig duingebied

In Egmond aan Zee kunt u het hele jaar genieten van de natuur. In het dorp vindt u leuke winkeltjes en het prachtige duingebied van Egmond is een pareltje. De uitzichtplateaus aan de boulevard van Egmond aan Zee zijn dankzij het brede, gelijkmatige voetpad ook met uw (elektrische) rolstoel, scootmobiel of rollator goed toegankelijk. Ook zijn de meeste winkels, restaurants en strandpaviljoens eenvoudig toegankelijk.

Gevarieerd programma

Onze vakantiebegeleiders bieden u in deze vakantie een gevarieerd programma met activiteiten, excursies en vermaak. Uiteraard beslist u zelf waar u aan meedoet. Het programma is helemaal afgestemd op uw mogelijkheden. Wanneer we eropuit gaan, zorgen we voor voldoende begeleiders om u te ondersteunen. Zo kunt u op uw eigen tempo genieten van uw vakantie. Het definitieve programma ontvangt u twee weken voor vertrek.

 

Za 25 mei t/m vr 31 mei 2024 (7 dagen):
1 pers. kamer € 1.295,- p.p.
2 pers. kamer € 1.265,- p.p.

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Za 25 mei t/m vr 31 mei 2024 (7 dgn) Boeken
landkaart

Anderen over deze vakantie

Zeer luxe accommodatie, geweldige begeleiding, heerlijk eten en prachtig weer!
Kleding kopen in een winkel in Egmond, koffie drinken in een strandtent. Ik heb genoten!
De hartelijkheid, zorg en de liefde. Niet te beschrijven

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Eerst meer informatie? Download dan de flyer.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen. U kunt de flyer ook downloaden.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.

    Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? Na het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.