Heeft u een vraag? Neem contact op!
 • Eropuit in eigen land
 • Vakanties met zorg en aandacht
 • Kom alleen of samen genieten
Lettergrootte

Onbezorgde vakantie aan de kust

Appartementencomplex De Egmonden, Egmond aan Zee
Groep C

Seniorenvakanties met een medium zorgvraag

U kunt zich in het dagelijks leven goed redden, eventueel met hier en daar wat lichte zorgondersteuning.
Alle onderstaande punten zijn op u van toepassing:

 • U bent binnenshuis volledig mobiel, zo nodig met de ondersteuning van een rollator.
 • Met uitstapjes wilt u voor langere afstanden gebruik maken van een rolstoel.
 • Bij uitstapjes kunt u een bus in- en uitstappen en plaatsnemen op een busstoel, eventueel met lift.
 • U beheert zelf uw medicijnen, eventueel kunnen wij u attenderen op het innemen hiervan.

Wanneer u een vakantie in groep C boekt, combineren we deze bij sommige vakanties met vakantiegroep C+. Er is bij deze gecombineerde vakanties een beperkt aantal C+ plekken, zodat iedereen van een heerlijke vakantie geniet.

Groep C+

Seniorenvakanties met een intensieve zorgvraag

U heeft een lichamelijke beperking of aandoening, bent rolstoelgebonden en heeft om die reden zorg nodig.
De onderstaande punten zijn op u van toepassing:

 • U bent zowel binnen als buiten mobiel met uw elektrische rolstoel of u wordt geduwd.
 • Met uitstapjes wordt u in uw eigen rolstoel vervoerd in de bus.
 • U wilt gebruik maken van zorgverlening, gegeven door ons begeleidingsteam in combinatie met thuiszorg.
 • Medicijnen kunt u zelf beheren of draagt u over aan ons begeleidingsteam.

Wanneer u een vakantie in groep C+ boekt, combineren we deze met vakantiegroep C. Er is bij deze gecombineerde vakanties een beperkt aantal C+ plekken, zodat iedereen van een heerlijke vakantie geniet.

Benieuwd welke groep voor u van toepassing is? Bekijk het hier.
Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust Onbezorgde vakantie aan de kust

Helaas is deze vakantie volgeboekt. U kunt zich via het aanmeldformulier nog wel aanmelden voor de wachtlijst.

Nieuw in ons aanbod is deze rolstoelvriendelijke strandvakantie aan de duinrand van Egmond aan Zee. In De Egmonden hebben wij 18 prachtige, nieuwe appartementen tot onze beschikking die van alle gemakken zijn voorzien. Van brede doorgangen tot elektrische hoog/laagbedden. Alles is aanwezig om uw verblijf comfortabel te maken: doorgangen, automatische deuren, geen drempels en elektrisch in hoogte verstelbare bedden.

In dit luxe appartementencomplex hebben wij als groep een eigen ruimte waar wij met elkaar verblijven, met elkaar eten en van waaruit we activiteiten ondernemen. Ook biedt dit complex wellness-faciliteiten aan zoals een rolstoelvriendelijke fitnessruimte, infraroodcabine en twee speciaal aangepaste in hoogte verstelbare baden.

U heeft uw eigen kamer in één van de appartementen met daarbij een woonkamer met zithoek, tafel en tv. Zo kunt u zelf kiezen of u in de gemeenschappelijke ruimte beneden wilt zijn of u zich liever even terugtrekt in uw appartement. U kunt natuurlijk ook lekker buiten op uw balkon zitten en van de zon genieten! Uw slaapkamer heeft twee bedden, waarvan minimaal één hoog-laag bed. In de badkamer vindt u een dubbele wastafel in twee hoogtes en twee douches, waarvan één met opklapbare douchestoel, en een in hoogte verstelbaar toilet met wandbeugels. In het appartement is ook een keukentje aanwezig war u zelf koffie of thee kunt maken of een fles water koel kunt zetten.

Het groepshotel ligt prachtig aan de bosrand, op 1,5 kilometer van het gastvrije dorp Lunteren. In dit Veluwse dorp  vindt u boerderijen, molens, een oud stationnetje en een gezellige winkelstraat. Omgeven door bossen en heidevelden is Lunteren een prachtige bestemming voor liefhebbers van natuur en ruimte. De vele bezienswaardigheden in de omgeving maakt dit gebied tot een ideale vakantiebestemming.

 

In Egmond aan Zee kunt u het hele jaar genieten van de natuur. In het dorp vindt u leuke winkeltjes en het prachtige duingebied van Egmond is een pareltje. De uitzichtplateaus aan de boulevard van Egmond aan Zee zijn dankzij het brede, gelijkmatige voetpad ook met uw (elektrische) rolstoel, scootmobiel of rollator goed toegankelijk. Ook zijn de meeste winkels, restaurants en strandpaviljoens eenvoudig toegankelijk.

C
1 pers. kamer € 1.050,- p.p.
2 pers. kamer € 985,- p.p.

C+
1 pers. kamer € 1.175,-
2 pers. kamer € 1.110,-

Mogelijkheden

Datum Aantal dagen Boeken
Vr 2 juni t/m do 8 juni 2023 (7 dgn) Boeken
landkaart

Vraag de brochure aan

Vindt u het fijn om onze vakanties rustig te bekijken? Download hier de brochure en het aanmeldformulier of vul hieronder uw gegevens in en ontvang de Allegoeds vakantiebrochure thuis.

Word vrijwilliger!

Lijkt het je wat om vakantiebegeleider te worden bij Allegoeds Vakanties? Meld je dan via onderstaand formulier aan als vrijwilliger. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vraag de flyer aan

Werkt u in de zorg of heeft u met uw (vrijwilligers)werk veel contact met ouderen? Bent u misschien zelf al eens mee geweest met onze vakanties en wilt u graag anderen enthousiast maken? Vraag dan nu kosteloos een aantal flyers aan om uit te delen.

Stel uw vraag

Heeft u een vraag over Allegoeds Vakanties, onze vakanties of hotels? Stel hier uw vraag en we komen er zo snel mogelijk op terug.
  Fijn dat u een brochure bij ons aanvraagt. Die sturen we natuurlijk met plezier op! Wist u dat u de brochure ook kunt downloaden op onze website? Klik hier om de brochure te downloaden. Het maken en verzenden van onze brochure kost Stichting Allegoeds veel geld. Mogen wij u om een vrijwillige bijdrage vragen in de kosten hiervan? NNa het verzenden van dit formulier wordt u doorgestuurd naar een pagina waar u een vrijwillige bijdrage kunt doen.